MODNI ZAOKRET

Fatalna Monica Bellucci očarala izdanjem u hit uzorku sezone, ali ovaj detalj joj nije trebao

16.04.2019 u 10:14

Bionic
Reading

Nakon što je svojom pojavom nedavno uveličala glamuroznu parišku zabavu u organizaciji luksuznog brenda Cartier, talijanska diva Monica Bellucci ponovno se našla u centru pozornosti zahvaljujući svečanom izdanju u znaku hit uzorka sezone

Iako za potrebe pojavljivanja na svečanim događanjima najčešće odabire laskave modele crnih haljina, 54- godišnja Monica Bellucci povodom pariškog događanja Diner du Cinéma odlučila se na modni zaokret zablistavši u leopard izdanju.

Figuru pješčanog sata slavna talijanska glumica ovoga je puta naglasila laskavom, dugom haljinom s potpisom slavnog francuskog dizajnera Alexandera Vauthiera.

  • +5
Monica Bellucci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Svilenkasta kreacija viđena na Monici, osim efektnim uzorkom leoparda, ističe se detaljem remena s bogato ukrašenom kopčom, a cjelokupno izdanje kompletirala je crnim najonkama koje su se pokazale suvišnima u paru s crnom torbicom Chanel i baršunastim sandalama s platforma petom - djelo slavnoga Christiana Louboutina.

Za isticanje Monicine prirodne ljepote na pariškom događanju zaslužna je njezina dugogodišnja vizažistica Letizia Carnevale, dok se za lagano valovitu frizuru s razdjeljkom pobrinuo poznati frizerski stilist John Nollet.

Posljednjih mjeseci ova slavna talijanska diva puni medijske stupce vezom s 18 godina mlađim francuskim umjetnikom Nicolasom Lefebvreom, prvim muškarcem u njezinom životu s kojim se pojavila u javnosti, otkako se 2013. godine razvela od glumca Vincenta Cassela.

  • +12
Monica Bellucci i Nicolas Lefebvre Izvor: Profimedia / Autor: N.N.