NA KOGA VAS PODSJEĆA

Fascinira li i vas brada Brune Kovačevića?

18.06.2014 u 10:39

Bionic
Reading

Brada Brune Kovačevića, kojega gotovo svakodnevno imamo priliku gledati u emisiji 'Brazuca', postala je glavna tema na društvenim mrežama, na kojima se komentira kako je HTV-ov sportski novinar i urednik isfurao bradu kakvu ima Conchita Wurst

HTV-ov sportski novinar Bruno Kovačević pravi je dokaz toga da se ne brinu samo žene o svom outfitu i izgledu. Posebno ako se nalaze pred kamerama. Iako je ovaj sportski novinar i urednik, kada je riječ o modi, uglavnom prepoznatljiv po svojoj crnoj kovrčavoj i zalizanoj kosi, za Svjetsko prvenstvo u nogometu i svakodnevno pojavljivanje pred kamerama odlučio se na novi eksperiment s bradom.


Posljednjih dana jedna je od glavnih tema na društvenim mrežama, na kojima se komentira da je isfurao 'bradu Conchite Wurst'. Ipak, sumnjamo da mu je pobjednica Eurosonga bila nadahnuće. Čini se da je ova dizajnerska brada pomno odabrana za ovaj trenutak i izražava novi mačo stil sportskog novinara koji je zahvaljujući svom novom stajlingu postao tema društvenih mreža.