OTKRIVAMO TAJNU

Evo zašto Severina tako dobro izgleda!

16.11.2012 u 09:29

Bionic
Reading

U razgovoru za tportal Severina je otkrila zašto tako dobro izgleda već godinama

Unatoč nedavnom ljubavnom brodolomu, Severina zablista gdje god da se pojavi. Bilo je tako i sinoć na otvorenju butika Aleksandre Dojčinović na kojemu se Severina pojavila u dugoj ženstvenoj smaragdno

zelenoj haljini. U maniri dive iz zlatnog doba Hollywooda, Severina je strpljivo pozirala fotografima sa stidljivim osmijehom na usnama.


'Haljine su moj omiljeni odjeveni predmet, a posebno duge večernje haljine. Znam da se kaže kako haljine ženama pomažu da se osjećaju ženstvenije, ali ja mislim da ženstvenost dolazi iznutra bez obzira na to imali haljinu, vreću ili triko na sebi', rekla nam je Severina.

A da njezine riječi imaju smisla, pokazuje i njezin prvi nastup nakon poroda kada je bilo primjetno da joj je ostao pokoji kilogram viška. No, Severina je i tada bila iznimno seksi. U čemu je zapravo njezina tajna?

'Mislim da debljina ili mršavost apsolutno ne utječu na ženstvenost i izgled, a ni na sve ono što nosimo u sebi. To je sve samo vanjština. Lijepo je imati lijepu haljinu, lijepo je dovesti liniju u red, ali mislim da to nije previše važno. Za ženu je najvažnije da je iznutra dobro, odnosno da je ona dobro, onda je i sve oko nje dobro', podijelila je Severina svoju tajnu s čitateljima tportala.

Dok o krahu veze s Milanom Popovićem ne želi govoriti, vrlo rado i s velikim osmijehom na licu priča o sinu Aleksandru. 'On sad već polako počinje hodati. Fazu puzanja smo prošli, a sad nas čekaju njegovi prvi koraci. Divan je, stvarno je divno dijete. Mogu reći da sam stvarno sretna', iskreno je priznala Severina.