ZANIMLJIVI REZUTATI

Evo u kojoj su dobi žene najzadovoljnije

15.05.2015 u 13:00

Bionic
Reading

Zanimljiva anketa koju je proveo britanski Special K pokazala je da su žene najsamopouzdanije u dobi od 31 godine koliko imaju npr. Pippa Middleton ili Cheryl Fernandez-Versini

Sudeći prema rezultatima ove ankete, tridesete zbilja jesu nove dvadesete!

U anketi koju je proveo Special K u kojoj je sudjelovalo tisuću ispitanica, pripadnice ljepšeg spola otkrile su da se osjećaju najviše seksi sa 26 godina.

Oko 58 anketiranih otkrilo je da se u dobi od 31 godinu osjećaju najsamopouzdanije kad je u pitanju njihov izgled. U istoj dobi njih 45 posto osjećaju da su voljene, a oko 43 posto da imaju dobre prijatelje oko sebe.

U četrdesetima se žene osjećaju najuspješnijima kad su u pitanju zarada i karijera, ali i kad su najzadovoljnije svojom kilažom.

Žene svoje samopouzdanje najčešće podižu pozitivnim mislima, kvalitetnim snom i – svježe opranom kosom! Gotovo četvrtina žena osjeća se samopouzdanije u lijepoj haljini i štiklama.

Anketa je pokazala i da sitnice mogu oraspoložiti žene poput sunčanog dana (čak 71 posto), kad uspiju nasmijati nekoga (64 posto), kad dobiju kompliment od nepoznate osobe (55 posto) ili kad čuju omiljenu pjesmu na radiju (53 posto).

Aktivnost koja žene svih dobi čini najsretnijima je čitanje (čak 64 posto), a zatim slijede: filmovi i kuhanje (46 posto), vrtlarstvo (39 posto) i putovanja (41 posto).

Što se tiče važnih stvari u životu, kad su se osjetile najsamopouzdanijima, oko 18 posto ispitanica je odgovorilo kad su rodile prvo dijete, 17 posto ih je odgovorilo kad su se udale, a oko 12 posto kad su se upisale na fakultet.