SIMBOL LJUBAVI

Evo koji je poklon za devetu godišnjicu braka Kate Middleton dobila od svog supruga, princa Williama

07.05.2020 u 20:06

Bionic
Reading

Princ William i Kate Middleton proslavili su 29. travnja devetu godišnjicu braka. Taj su dan proslavili u svojem ljetnikovcu Anmer Hall u Norfolku, nedaleko kraljičine rezidencije u Sandringhamu, gdje zajedno sa svoje troje djece borave za vrijeme izolacije. Na dugih i uspješnih devet godina ljubavi princ William je svojoj supruzi zahvalio i 'malim' znakom pažnje - dijamantnim naušnicama vrijednim 7000 kuna

U nedavnom javljanju Kate Middleton iz izolacije, modni stručnjaci koji pomno prate kraljevskiu obitelj primijetili su na lijepoj vojvotkinji novi par naušnica koje dotad nisu viđali. Vojvotkinja od Cambridgea je u video pozivu bolnici Kingston u Londonu zablistala u prekrasnoj plavoj haljini sitnog cvjetnog uzorka s potpisom brenda Boden, koju je uskladila s luksuznim naušnicama.

Nije trebalo dugo da mediji povežu kako je riječ o poklonu koji je svojoj supruzi povodom devete godišnjice braka poklonio princ William. Riječ je o naušnicama luksuznog afričkog brenda Patrick Mavros naziva 'Ocean Tides' što u prijevodu znači 'Oceanske plime'.

Skupocjene naušnice koje se prodaju po cijeni od 800 funti, što otprilike iznosi sedam tisuća kuna, izrađene su od kombinacije srebra i žutog 18-karatnog zlata, mliječnog kvarca koji dolazi u rijetkoj bijeloj boji te sitnih dijamanata koji krase gornji dio naušnice, kopirajući izgled morskog ježinca.

Prekrasni komad nakita ručno je izrađen na Mauricijusu, a inspiriran je primamljivim i mirnim bojama Indijskog oceana.

Ovo nije jedini komad nakita s potpisom ovog afričkog brenda koji Kate posjeduje u svojoj kolekciji. Vojvotkinja je velika ljubiteljica brenda, još od prije udaje za princa Williama. U svojoj kolekciji Kate ima nekoliko komada nakita s potpisom zimbabvejskog dizajnera, uključujući i par 'Ndoro' naušnica koje je nosila na polo utakmici 2009. godine, a vojvotkinju smo s nušnicama ovog brenda imali prilike vidjeti i tijekom kraljevskih događanja u 2014. godini.

Inače, jedan od dućana brenda, koji su 1980. osnovali Patrick Mavros i njegova supruga Catja, nalazi se nedaleko Kateina i Williamova doma u Kensingtonskoj palači.

Vojvode od Cambridgea mnogima su sinonim prave i bajkovite ljubavi. Unatoč nesporazumima koji postoje u svakom odnosu, William i Kate iz godine u godinu pokazuju kako pravi bračni par treba funkcionirati. Ni brojni protokoli, striktna pravila kraljevstva, ali ni zajednički poslovi nisu ih uspjeli razdvojiti i stvoriti razdor između njih, a kruna njihova braka zasigurno su njihova djeca, prinčevi George i Louis te princeza Charlotte.

Povodom devete godišnjice princ William i njegova lijepa supruga zahvalili se putem društvenih mreža svima koji su im poslali poruke ljubavi i iskrene čestitke.