STAJLING ZA PETICU

Evo kako slavna ljepotica nosi najtrendi krpicu

01.03.2017 u 16:48

Bionic
Reading

Gigi Hadid je uz sestru Bellu, manekenska zvijezda u usponu, a zaljubljenice u modu budno prate stajlinge slavnih sestara koje odlično poznaju modne trendove

Nije nikakva novost da ono što nosi Gigi, vrlo brzo postane veliki hit, a fashionistice pomno prate njezine outfite.

Manekenka koja je u sretnoj vezi s bivšim članom One Directiona Zaynom Malikom, kao od šale slaže smjele modne kombinacije koje bi mnogi rado iskopirali. Slavna trendseterica je tako dokazala i kako 'hoodica' može biti totalno cool odjevni predmet čak i za večernje prigode.

  • +4
Gigi Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dugonoga Amerikanka je uoči modne revije Tommyja Hilfigera u Parizu, svijetloplavi hoodie oversized kroja s printom američke zastave, mudro iskombinirala s tamnoplavim kožnim hlačama i upečatljivim gležnjačama rokerskog stila. Ipak ta svijetloplava sportska majica nije bila iz Gigine capsule kolekcije, 'Tommy X Gigi' koju je poduzetna manekenka osmislila baš za ovu modnu kuću. Trendi stajling upotpunila mladenačkom frizurom, konjskim repom i diskretnim make-upom. Društvo joj je pravio Zayn, također u hoodici s potpisom Tommyja Hilfigera. Inače, mediji spekuliraju kako se par zaručio u tajnosti.

'Gigi ima tek 21 godinu. Vidjela je svoju majku Yolandu kako prolazi kroz dva turbulentna razvoda pa joj se u ovom trenutku nigdje ne žuri', prokomentirao je jedan dobro upućen izvor za Life&Style.