TAKO LAKO

Evo kako napraviti efektne zidne satove bez po muke

19.03.2013 u 09:31

Bionic
Reading

Marina Ribar, koju svi zovu Mima, izrađuje simpatične satove od lesonita i šperploče, pa nam je u novoj epizodi videoserije 'Tako lako' pokazala kako izraditi sat u obliku zebre i okrugli sat s kuglicama od stiropora. Oba sata brzo su gotova, a po sličnom principu možete izraditi satove u drugim oblicima i u više boja – vjerujemo da ćete dosta ideja dobiti razgledanjem fotogalerije s Miminim radovima

Mimin brend stanuje na fejsu pod imenom MimaDesign Ribar, ne bi li se razlikovala od istoimene konkurencije širom svijeta.

Za priču sa satovima 'krivac' je posao – naime Mima radi u jednoj banci, u kojoj su na zidu brojni satovi koji pokazuju vrijeme u najvećim svjetskim gradovima. Satovi su se počeli kvariti, a Mima, koja cijeli život pomalo 'majstorira', obećala je nešto smisliti. Kod tate u radionici našla je ostatke lesonita, nacrtala Eiffelov toranj, znak za londonsku podzemnu željeznicu, njujorški taksi i zagrebački grb… i tako su se rodili njeni prvi satovi.

Ideja se svidjela mnogima pa se Mima bacila na posao izrade satova po svojim i tuđim idejama. Ideju za zadnji sat - filmsku klapu - dobila je upravo na snimanju našeg videa, kada smo u nedostatku prave klape lupali – dlanovima. Dečki iz ekipe poručuju Mimi da bi nam mogla izraditi i pravu klapu.

Mima vam daruje sat Zebricu, a evo što trebate napraviti da biste ga osvojili.

Ako ste tek sad uočili seriju 'Tako lako', ovdje ćete saznati što sve radimo, a ako vam se sviđamo, trk na fejs – i ondje dijelimo poklone, izlažemo vaše radove i radove suradnika serije, a oni će i odgovarati na vaša pitanja… sve u svemu, nadamo se da ćemo se lijepo družiti. I ne zaboravite lajkati stranicu ako želite na vrijeme saznati sve novosti i ono najvažnije – kad naši suradnici daruju svoje radove.