CURA IZ SNOVA

Evo kako je Milica osvojila Todorića

23.08.2011 u 15:26

Bionic
Reading

Iskopati neke informacije o Milici Mihajlović gotovo je nemoguća misija, a ona sama nikada nije dala izjavu o svom privatnom životu

Fotografijama Milice Mihajlović i Ivana Todorića iz Dubrovnika divila se cijela Hrvatska, pa i Fashion Guru. Cure su joj bile zavidne zbog dugih nogu, haljine, kose, a dečki se opet ne bi bunili da kraj njih stoji jedna takva.
Todorić je sretnik, ali mi smo pokušali saznati koja je tajna njihove duge i sretne veze i kako je Milica osvojila Ivana Todorića koji visoko kotira među najpoželjnijim neženjama ovih prostora.

1. 24-godišnja Milica Mihajlović prekrasna je mlada žena, koja se već godinama bavi manekenstvom. Smeđokosa i smeđooka Milica, kako stoji na internetskoj stranici agencije Fox model, visoka je 179 centimetara, a ima gotovo savršene proporcije 87-58-89. Manekenstvom se počela baviti sa 16 godina u modnoj agenciji Women.

2. Dama zarađuje svoj kruh i istovremeno studira. Milica je studentica beogradskog Fakulteta organizacionih nauka (u Hrvatskoj bi to bio menadžment) i kaže da je to najbolji fakultet. Miličinu karijeru u Americi, navodno, vodi agencija Click. U karijeri je krasila naslovnicu srpskog Cosmopolitana, a bila je i zaštitno lice za svjetsku kampanju Levi’sa.

3. Samouvjerena je i kaže sve što joj je na pameti. 'Upucavali su mi se svi koji imaju dovoljno testosterona i hodaju na dvije noge. Po čemu se razlikujem od drugih djevojaka? Pametnija sam, hrabrija, poštenija, bolja sam prijateljica, nisam zavidna, nisam razmažena, imam više stila, nisam dosadna i jako sam kul. Ovo nije oglas za udaju, samo sam iskrena', rekla je Milica u intervjuu srpskom izdanju Maxima.

4. Zna se opustiti. Na nedavnom Severininom koncertu u Dubrovniku, Milica je cijelo vrijeme plesala u neodoljivoj bijeloj haljini te se odlično zabavljala bez obzira na znatiželjnike. Mahala je rukama, plesala i znala sve riječi Severininih hitova.

5. Obitelj ju je, čini se, dobro prihvatila. Milicu se često može vidjeti u društvu obitelji Todorić. Posebno je često u društvu Ivanove sestre Ive Balent-Todorić koja je Milicu prošle godine izvela na veliki koncert Mate Miše Kovača.

6. Ne dijeli svoju privatnost s medijima. Milica nikada, ali nikada nije komentirala svoju vezu u medijima ili dala fotografije nekog privatnog slavlja, zbog čega je, sigurni smo, dobila veliki plus kod Ivanove obitelji.

7. Pogledajte kako izgleda u reklami za čips… Mljac. Na listi najseksipilnijih Srpkinja ona zauzima visoko deveto mjesto, a u filmiću najzgodnijih susjeda pojavljuje se oko 4:20 minute.