PRVE SE PAMTE

Evo kako izgledaju prve skije Kostelića juniora

18.11.2014 u 14:45

Bionic
Reading

Maleni Ivan Kostelić, sinčić skijaškog olimpijskog pobjednika Ivice Kostelića, nema ni punih mjesec dana a već je ponosni vlasnik prvih skija, istih kakve ima i njegov slavni tata

'Puno hvala Ficher Sports Alpine Ski na divnom poklonu za mog malog dječaka', napisao je Ivica Kostelić ispod fotografije s malenim skijama uz koje su iste, ali velike – njegove, koju je objavio na svom profilu na Facebooku. Riječ je o prvim skijama njegovog sinčića Ivana.

Naš proslavljeni skijaš 30. listopada postao je otac i otkrio čari roditeljstva, a sada mu je ponovno započela skijaška sezona.

Malene skije pričekat će neko vrijeme da im vlasnik prohoda.

Vijest da je postao tata Ivicu Kostelića zatekla tijekom nove skijaške sezone austrijskom glečeru Hintertuxu koja je započela 25. listopada. Po suprugu Elin došao je u rodilište zagrebačke Petrove bolnice.

Islanđanka Elin i Ivica u vezi su već sedam godina, a bivša skijašica zbog njega se i preselila u Zagreb. Bračne zavjete izmijenili su 24. svibnja u crkvi sv. Marka na Gornjem gradu. Nakon crkvenog vjenčanja mladenci i njihovih 150 uzvanika uputili su se na svadbenu proslavu. Trudna Elin, kojoj je kuma bila Ivičina sestra Janica, blistala je u bijeloj vjenčanici, a mladoženja je bio elegantan u klasičnom odijelu. Ivica i Elin ljetne mjesece proveli su već tradicionalno na otoku Mljetu.