uvijek lijepa

Eva Mendes objavila fotografiju iz mladosti, kada je mislila da joj lice izgleda 'čudno', no danas žali za tim danima

07.05.2021 u 13:47

Bionic
Reading

Eva Mendes u objavi na Instagramu osvrnula se na svoj izgled te priznala kako je prije 20 godina nije voljela svoje lice jer je mislila da izgleda, kako kaže, 'čudno'. Slavna ljepotica sada priznaje kako joj nedostaje mladost, no obožavatelji su se složili u jednom – lijepa Eva izgleda isto kao i prije dva desetljeća

Jedna od najljepših holivudskih glumica Eva Mendes podigla je prašinu na društvenim mrežama objavivši svoju staru fotografiju. Naime, 47-godišnja zvijezda filma 'Brzi i žestoki' na svom Instagram profilu objavila je svoju fotografiju iz filma koji se prikazivao 2001. godine.

Na fotografiji Eva izgleda zanosno kao i uvijek, lijepo oblikovane kose te savršeno našminkanih punih usana. U opisu slike Eva je priznala kako je kada je prije 20 godina vidjela tu svoju fotografiju pomislila kako joj lice izgleda čudno te da ima neobičnu strukturu kostiju. No, Eva sada razmišlja potpuno drugačije o svom izgledu nego kada je imala svega 26 godina.

'Upravo sam pronašla ovu fotografiju sa snimanja filma od prije 20 godina. Sjećam se da sam, kada sam prvi put vidjela ovu fotografiju, pomislila kako mi lice izgleda 'čudno' i da imam neobičnu strukturu kostiju lica…joj joj…znate sve one nesigurnosti koje mogu mučiti 26-godišnjakinje. U međuvremenu, 20 godina kasnije, voljela bih imati to 'čudno' lice i neobičnu 'strukturu kostiju'. Koja je poanta? Nisam sigurna. Možda ako mrzite neku svoju fotografiju, pričekajte 20 godina i svidjet će vam se. 'Mladost se troši na mlade.' Oscar Wilde,' napisala je Eva uz fotografiju.

  • +9
Eva Mendes Izvor: Profimedia / Autor: Snap Stills / Shutterstock Editorial / Profimedia

Evina objava potaknula je brojne obožavatelje na komentiranje te su je obasuli komplimentima, a mnogi su se složili sa slavnom glumicom kako i sami promijene mišljenje o svom izgledu nakon nekoliko godina, priželjkujući opet izgledati kao u mladosti.