ŽRTVA BULLYINGA

Eminema kao osnovnoškolca pretukli vršnjaci

23.10.2010 u 09:00

Bionic
Reading

Eminem je u intervjuima puno puta iznio detalje iz svog teškog djetinjstva koje je proveo u siromaštvu, no sad su isplivali i neki detalji iz školskih dana. Slavnog su hip hopera fizički i psihički zlostavljali suučenici dok je išao u osnovnu školu

Nije nikakva novost da su i mnoge poznate zvijezde poput Christine Aguilere, Demi Lovato Kristen Stewart Jonathana Davisa iz grupe Korn ili Olija Sykesa iz Bring Me The Horizon u školi imali problema s okrutnim vršnjacima koji su ih fizički ili verbalno zlostavljali.

Kako je objavio web site The Smoking Gun, pojavili su se dokumenti koji pokazuju da je i kontroverzni hip hoper Eminem imao ozbiljnih problema sa zlostavljačima dok je bio učenik osnovne škole u Detroitu.

Prema pisanju tog sitea, njegova majka, Deborah Mathers, htjela je tužiti školu jer nije spriječila ni pokušala zaštititi Marshalla Brucea Mathersa III, kako je pravo Eminemovo ime, od fizičkog zlostavljanja. U dokumentima piše da je glazbenik navodno pretrpio ozljede među kojima su 'cerebralna kontuzija, post-traumatske glavobolje i privremeni gubitak vida i sluha'. Ako je vjerovati tim napisima, Eminemu školski dani, sudeći po svemu, nisu ostali u prekrasnom sjećanju.

Inače, Alex Da Kid producirao je novu glazbenu kolaboraciju Eminema i Rihanne koja će se pojaviti na njenom novom albumu Loud, a riječ je onastavku njihovog velikog aktualnog hita 'Love the Way You Lie'.