JOŠ JEDNA PARODIJA

Ellen DeGeneres urnebesno se narugala Kim i Kanyeu

07.12.2013 u 17:12

Bionic
Reading

Starleta Kim Kardashian i svestrani reper i producent Kanye West posljednjih su dana postali predmetom sprdnje. Posljednja koje se našalila na njihov račun je komičarka Ellen DeGeneres u sebi svojstvenom humorističnom stilu

U najmanju ruku upečatljiv spot Kanyea Westa i njegove zaručnice Kim Kardashian za pjesmu Bound 2, nakon parodije Jamesa Franca i Setha Rogena, inspirirao je još jednu šalu na račun slavnog para.

Ovoga puta našli su se na dnevnom redu komičarke Ellen DeGeneres.

Šaljiva Ellen prvo se osvrnula na blagdansku čestitku Kim i Kanyea koja vrvi detaljima i podsjeća na dječji crtić i igru 'Gdje je Jura'.

'Šalje li itko od vas čestitke za blagdane? Kardashiani šalju po jednu svake godine. Svake godine naprave nešto veliko, a ovo je čestitka koju ove godine šalju okolo, to nije šala, to je stvarno njihova blagdanska čestitka. Buljim u nju cijeli dan i još nisam našla Juru. Ne znam gdje je. Ne razumijem temu ili koncept', rekla je u svome showu.

Nadahnuta popularnošću njihove čestitke, sa svojom partnericom Portiom de Rossi snimila je vlastitu čestitku i to parodirajući upravo gore spomenuti spot Kim i Kanyea.

Ellen na čestitki poput Kanyea vozi motor, dok joj razgolićena Portia sjedi u krilu.