NAJZALJUBLJENIJI PAR

Ella Dvornik ne skida ruke s dečka

10.02.2011 u 15:48

Bionic
Reading

'1.000 razloga za ljubav' znakoviti je naziv događanja kojime je uoči predstojećeg dana zaljubljenog već obilježeno Valentinovo i wellness i spa Centru Coner zagrebačkog hotela Sheraton

Najzaljubljenijim parom proglašeni su tu Ella Dvornik i njezin dečko Josip Marić, koji su na dar za prvo zajedničko Valentinovo dobili tretman Couple's Escape, osmišljen za bijeg u paru iz svakodnevnice u termalnu kabinu uz glazbu, kromoterapiju, kupku u crnom vinu i masažu kamenjem uz svjetlost svijeća, pjenušac i svježe voće.

'Ljubav za mene znači da sam sretna kao sada, sita, naspavana, vesela i slobodna', kazala je Ella, dodajući da sloboda i ljubav idu zapravo ruku pod ruku. S njom se složio i njezin dragi, a koliko su zaljubljeni demonstrirali su svima ne razdvajajući se i nježno se grleći i ljubeći.

'Iskustvo donosi mogućnost da zajedno uživamo i istodobno osjećamo slobodu', veli Josip Marić, a gospođica Dvornik je nastavila.

'Sad, kad imam 20 godina, ljubav u praksi za mene nije mnogo drukčija nego u bajkama na kojima sam, kao i sve djevojčice, odrasla. Imam sreće, bar što se toga tiče. Cijenim lijepe geste, pa na Velentinovo ujutro priželjkujem doručak u krevet s obaveznim pohanim kruhom', poželjela je kći pokojnog glazbenika.

Njih dvoje zaljubljenih golupčića bili su jedini par u Coneru. Pjevačica Ivana Banfić i poduzetnica Snježana Galeković Mehun, pristigle su bez svojih muževa jer, vele, 'svoje frajere samo bi batinom mogle natjerati na slavlja koja smatraju atakom na svoju muževnost'.

Bili su tu i stilist Neven Ciganović i poduzetnica Ivana Delač-Đolo te manekenka i bivša miss Hrvatske Andreja Ćupor koja će, kaže, Valentinovo slaviti 'sretno slobodna'.