chic kroj

Elegantne i nevjerojatno laskave: Zrelije dame ne mogu pogriješiti ovim suknjama

23.04.2024 u 14:28

Bionic
Reading

Španjolska 50+ modna influencerica Carmen Gimeno poznata je po svojim živopisnim mladenačkim stajlinzima koji se iznova pokazuju kao nepogrešiva opcija za zrelije dame

Ovog proljeća svijet mode stavio je naglasak na nježnije nijanse te na svakom koraku viđamo ženstvene kombinacije u tonovima baby roze, svijetlo plave i vanilija žute boje. Ovaj stil obožava i Carmen Gimeno, no trendseterica nam pokazuje i kako komadi neutralnih boja itekako mogu pomladiti, posebno kada je riječ o trendovskim komadima.

Jedan takav su i široke maksi suknje koje su nevjerojatno laskave jer vizualno stanjuju bokove te 'brišu' trbuh visokim strukom, koji je ujedno i iznimno udoban za nošenje.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

Maksi suknje lepršavog kroja pronaći ćete u širokoj ponudi i u mnogim high street trgovinama, a upravo neodoljivo chic komad iz kolekcije Gimeno stiže ravno iz posljednje kolekcije Zare.

Bijelu suknju kombinirala je s maslinasto zelenim puloverom i Adidas Sambama pripadajućih zelenih detalja, pokazujući nam i koliko dobro ovaj komad maksi kroja pristaje uz moderne tenisice.

'Sambice' je nosila i u spoju s crnom lepršavom suknjom, koju je spojila s raskošnom jaknom uzorka 3D ruža i šarenom torbicom, stilizirajući outfit neodoljive elegancije i mladenačke vibre.

Također, zablistat će i u spoju ovih otmjenih dugačkih suknji s jaknama životinjskog printa, kao što je leopardski uzorak koji je Gimeno nosila u street style kombinaciji, a koji je iznimno popularan i ovog proljeća.