CARMEN GIMENO

Leopardski uzorak i starke i iznad 50? Evo dokaza da je to sjajan izbor

18.03.2024 u 11:36

Bionic
Reading

Carmen Gimeno, španjolska pedeset plus modna influencerica, velika je inspiracija za sve zaljubljenice u modu bez obzira na dob

Uvijek drukčija, ova sjedokosa fashionistica po pitanju stila ne zna za greške te odlično nosi hrabre uzorke, neobične krojeve, upečatljive boje...

Baš kao i Grece Ghanem ili Maye Musk, španjolska modna ikona samo niže genijalna modna izdanja jedno za drugim potvrđujući dobro poznato pravilo da je najbolja modna kombinacija ona u kojoj se dobro osjećamo te da uvriježena pravila za odijevanje zrelijih dama više ne vrijede.

Na svom profilu na Instagramu, na kojem ima vojsku obožavateljica koja konstantno raste, Carmen je ponovno zaigrala na kartu modne odvažnosti te složila ludo dobar outfit kojem je nemoguće pronaći manu.

ĐIR PO STRADUNU

Dubrovkinje su iz ormara već izvukle proljetnu garderobu

Pogledaj galeriju

Ako ste se pitali kako bi skupa funkcionirali zeleni sako, košulja i hlače leopardskog uzorka (sve s potpisom omiljene Zare) i kultne conversice, odnosno starke, kojima se zaljubljenice u modu vraćaju svakog proljeća, imamo više nego dobar dokaz da je to odličan spoj, pa i za zrelije dame.

Legendarne starke i dalje su vrlo visoko na ljestvicama popularnosti, a trendseterice poput Kaije Gerber, Mile Kunis, Jessice Albe, ali i američke potpredsjednice Kamale Harris, godinama su vjerne ovom modelu prepoznatljivog izgleda koji nikad ne izlazi iz mode te svakom looku daje pomalo buntovnu mladenačku vibru.

Carmen je ovaj cool prikladan za mnoge prigode upotpunila mačkastim sunčanim naočalama, a svoju je sijedu kosu podignula u ležeran rep.

Nije zaboravila ni na moćan modni detalj - crveni ruž i, dakako, veliku kožnu torbu, kakve su ove sezone veliki hit, pa nije trebalo dugo čekati na oduševljene komplimente njezinih brojnih obožavatelja.