CARMEN GIMENO

Pedeset plus ikona ne izlazi iz najomiljenijih tenisica, čija popularnost ne opada

07.02.2024 u 14:44

Bionic
Reading

Carmen Gimeno, zaljubljenica u modu iz Bilbaa, uvijek nas iznova ugodno iznenadi svojim cool stajlinzima s anti-age učinkom

Ako netko zna osmisliti genijalne stajlinge zbog kojih će vam biti zahvalan i vaš budžet, onda je to Carmen Gimeno.

Sjedokosa Španjolka s puno stila kombinira komade s potpisom svima pristupačnih brendova s dizajnerskom odjećom, a i velika je ljubiteljica tenisica te ih odlično zna nositi.

Ako ste dvojili jesu li tenisice dobra ideja za dame iznad 50, Gimeno ima sjajno modno rješenje, koje skida godine u trenu.

  • +14
Adidasove tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Među njezinim omiljenim modelima, osim kultnih starki ili vensica, popularne su Adidasove tenisice retro stila Samba i Gazelle.

Odličan dnevni look, u kojem se možete uputiti i u šetnju, ali i na posao, uključivao je zanimljiv karirani kaput duljine malo ispod koljena, bijele traperice, koje su must have komad ovog proljeća, crni top i trendi Adidasove tenisice Gazelle u crnoj boji koje se zahvaljujući svojem klasičnom dizajnu lako mogu uklopiti u baš svaki stajling.

Svoj zaštitni znak, sijedu kosu, podigla je u ležernu punđu, a stajling, za koji je dobila brojne komplimente, upotpunila je crvenim ružem, Guccijevom torbom i sunčanim naočalama.