OMILJENA VODITELJICA

Elegantna u crnom: Barbara Kolar pokazala nikad vitkiju figuru

03.10.2020 u 23:23

Bionic
Reading

Voditeljica 'Zvijezde pjevaju' Barbara Kolar u prvoj je emisiji ovog popularnog showa sve ostavila bez daha svojom nikad vitkijom figurom

Plavokosa voditeljica svoju je figuru dovela do savršenstva što su njezini pratitelji na mrežama već odavno primijetili.

Na svom Instagram profilu nedavno je postavila fotografiju u tamnoplavoj haljini koja je pokazala kako je voditeljica vitkija no ikada.

Barbara je i večeras u prvoj emisiji showa 'Zvijezde pjevaju' zablistala u izdanju za koje je zaslužila samo pohvale.

U minimalističkoj kreaciji u crnoj boji dodatno je istaknula vitku figuru, a zanimljiv detalj u obliku voluminoznog rukava i asimetrični kroj pokazali su se odličnim odabirom.

All black stajling kojem se nema što prigovoriti, Barbara je zaokružila elegantnom frizurom i decentnim make upom.

Statement nakit dodatno je naglasio glamurozno izdanje popularne voditeljice koja ne krije da se godinama borila s kilogramima i bila na raznim dijetama koje su joj, kako je sama priznala, bile pravo mučenje.

  • +8
'Zvijezde pjevaju' Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro/HRT

Otkrila je i kako od 1. siječnja 2018. nije pojela ni zalogaj kruha, tjestenine ili slatkiša te da misli 'kako bi bi na njezinom mjestu većina ljudi već bila kost i koža'.

Osim showa 'Zvijezde pjevaju' koji je započeo večeras, jednu od najomiljenijih voditeljica mogu gledati i u emisiji 'Kod nas doma'.