PROMJENA IMIDŽA

Burne reakcije nisu izostale: Ella Dvornik ponovno iznenadila novim, odvažnim lookom

03.10.2020 u 16:51

Bionic
Reading

Blogerica Ella Dvornik Pearce poznata je po svojim čestim promjenama imidža, pa smo je vidjeli i kao plavušu, crvenokosu, brinetu, s različitim nijansama pramenova...

Ella je vrlo aktivna na društvenim mrežama gdje često dijeli crtice iz svojeg života.

Mama dvije djevojčice rado isprobava najnovije modne trendove, a svoje je vjerne fanove ponovno iznenadila još jednom novom transformacijom.

Kćer Dina Dvornika na društvenim je mrežama sa svojim followerima podijelila svoj najnoviji look koji je izazvao podijeljene reakcije.

Ella se odvažila i odlučila isprobati nešto što bi se malo tko usudio: kosu je potpuno potamnila, a naprijed je ostavila dva svijetla pramena - usporedivši se u šali s negativkom iz crtića '101 Dalmatinac', Cruellom de Ville.

Reakcije kao i uvijek nisu izostale. Nekima se Ellin novi imidž jako svidio, dok su drugi bili manje oduševljeni komentirajući kako je frizura prikladnija za nekog tko je puno stariji od blogerice.

'Ti si kao kameleon, stalno se mijenjaš i sve ti dobro stoji', 'Predobro', 'Ovo me podsjeća na Rogue iz X-Mena, divna', 'Najbolja boja do sad', redali su se komplimenti Ellinih pratitelja na Instagramu.

Inače, nedavno se Ella pohvalila i kako je mlađa kćer Lumi Wren kojoj je sedam mjeseci, počela puzati.

'Netko se trudi puzati', poručila je blogerica uz emotikon crvenog srca te pokazala i kako se starija Balie Dee igra sa sestricom.