ŠTO SE NOSI

Dvojite oko odabira? Evo koja su tri modela kaputa 'must have' ove jeseni

31.10.2019 u 06:47

Bionic
Reading

S dolaskom hladnijih dana kaputi, baloneri i jakne postaju najvažniji i najpoželjniji dio naše garderobe, a budući da dominiraju svakim stajlingom važno je odabrati baš onaj koji odgovara građi tijela i stilu te se uklapa u aktualne trendove

Čim zahladi najomiljeni komadi u našoj garderobi postaju baloneri, kaputi ili jakni koji nas štite od hladnoće, kiše i vjetra, a ove jeseni i zime naglasak je na tri modela koji će zadovoljiti sve ukuse.

Radi se o tri tipa balonera/kaputa: modeli s kontrasnim detaljima, statement varijante i klasični modeli koji nikad neće izaći iz mode.

  • +5
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Nakon što je poznati dizajner J.W. Anderson napravio veliku modnu senzaciju sa svojim upečatljivim kaputima s kontrasnim detaljima, slične su kreacije začas preplavile Instagram profile poznatih modnih ovisnica.

Ovakvi su modeli ove sezone apsolutni hit, a slavne ljepotice ne mogu se zasititi ovakvih balonera ili kaputa.

Nedavno je takav model ponosno prošetala i 29-godišnja glumica Margot Robbie koju ćemo vidjeti i u filmu 'Birds of Prey'.

Po mnogima jedna od najljepših holivudskih plavuša zadivila je u šetnji po njujorškoj Tribeci u efektnoj kreaciji koji je doista ukrao pozornost. Radi se o rasprodanom kaputu brenda R13 koji je na zanimljiv način spojio dva naizgled potpuno nespojiva uzorka: leopardski uzorak i kultni tartan. Ostatak stajlinga bio je minimalistički kako se ne bi 'sudarao' s dominantnim kaputom: crna kratka majica, uske hlače i bijele tenisice.

Osim ovakvih upečatljivih modela kaputa ili balonera s kontrasnim dijelovima, možete se odlučiti i za klasične balonere ili kapute u tonovima svijetlosmeđe koji gotovo idu uz sve.

Upravo je takav model pokazala prelijepa britanska manekenka Rosie Huntington-Whiteley koja oduševljava svojim modnim odabirima.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Return of the Mack 🖤

Objavu dijeli Rosie HW (@rosiehw)

Lijepa Rosie odlučila se za dugi baloner u boji pijeska koji je nepoogrješivo spojila s bijelom torbom i moćnim visokim čizmama.

Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Za zaljubljenice u modu koje su uvijek raspoložene za modne eksperimente, odlično su rješenje statement modeli u kojem sigurno nećete proći nezapaženo, a u kakvom su se nedavno prošetale latino diva Jennifer Lopez i Alexa Chung.