MODNI KLASIK

Dva odlična stajlinga s cipelama koje smo nekad obožavali

14.02.2017 u 12:32

  • +4

Gigi Hadid

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Popularne marte obilježile su tinejdžerske dane mnogih generacija i postale pravi modni klasik koji rado nose i slavne fashionistice

Robusne cipele Dr. Martens oduševljavaju i danas pa ih rado nose mnoge zaljubljenice u modu jer odlično izgledaju u svim kombinacijama donoseći neponovljivu vibru buntovništva. U posljednje vrijeme ove neuništive cipele obožava i nova manekenska zvijezda, Amerikanka Gigi Hadid koja ih vrlo rado uključuje u svoje dnevne outfite.

Ova trendseterica s lakoćom spaja visoku modu sa street styleom, a njezini se stajlinzi prate s velikom pozornošću. Isfurala je dvije odlične kombinacije s ovim upečatljivim cipelama što će inspirirati mnoge. 

Dvadesetjednogodišnja manekenka prvo je kombinirala kožne hlače, toplu jaknu boje vina (Vetements) i, dakako, efektne martensice odgovarajuće nijanse tamnocrvene. Za druženje s najmanje eksponiranom sestrom Alanom lijepa Gigi uskočila je u omiljene joj marte, samo u crnoj varijanti sa zanimljivim rješenjem umjesto vezica, Blumarineov patchwork krzneni kaput i omiljene kožne hlače u kojima njezine duge noge izgledaju još dulje. Osim što u modnom svijetu niže uspjehe, Gigi Hadid cvatu ruže i na ljubavnom planom. Već je neko vrijeme u vezi sa Zaynom Malikom, nekadašnjim članom britanske teen senzacije One Direction, objektom žudnje mnogih tinejdžerica.

U nedavnom intervjuu ispričala je kako svaki slobodan trenutak koristi za druženje s dečkom. 'Uživam provoditi vrijeme s dečkom. Ne izlazimo nigdje, već kuhamo, družimo se, gledamo filmove... Doduše, često sam toliko umorna da uspijem pogledati samo prvi dio filma.'