Novi voćni jogurt

Dukat je prvi u Hrvatskoj predstavio nove voćne jogurte bez dodatka šećera

19.12.2019 u 13:13

Bionic
Reading

Dukat je na hrvatsko tržište lansirao prvi voćni jogurt bez dodatka šećera, koji je bogat velikim i sočnim komadima voća i sadrži samo prirodno prisutne šećere iz voća i mlijeka

Novi Dukatov voćni jogurt je samim time vrijedan međuobrok ili prirodno slatko osvježenje „na žlicu“ u bilo koje doba dana, za sve koji nastoje smanjiti unos šećera, a žele i dalje uživati u raskošnom voćnom okusu.

Dolazi u dvije raskošne voćne kombinacije, vrtna košarica koja spaja okuse jabuke, kruške i breskve i šumski duo s okusom jabuke i jagode.

Predstavivši prvi domaći voćni jogurt bez dodanih šećera zagrebački je Dukat iznova potvrdio poziciju lidera u domaćoj mliječnoj industriji. Ova inovacija odgovor je Dukata na potrebe potrošača koji danas sve više traže jednostavne i prirodne proizvode s tek nekoliko poznatih sastojaka, tzv. clean label proizvode.

Upravo zato i Dukat natur jogurti nose oznaku 100% prirodni sastojci koja potrošačima jamči svakodnevnu konzumaciju prirodnih i nutritivno visokovrijednih namirnica.

Novi Dukat voćni jogurti bez dodanog šećera pakirani su u 150 gramskim čašicama, a preporučena cijena im je 3,99 kn.