JULIANA AWADA

Najljepša prva dama modno briljira: Nitko ne nosi najpoželjniji stajling sezone tako dobro kao ona

23.03.2019 u 21:54

Bionic
Reading

Argentinska prva dama Juliana Awada jedna je od rijetkih poznatih dama koja modu zaista ima u malom prstu. Stilist joj, kako je sama jednom rekla, nije potreban, jer najbolje zna što joj pristaje i u čemu se dobro osjeća, a da je njezin modni instinkt nepogrešiv dokazuje svakim novim pojavljivanjem u javnosti

Bilo da se radi o ležernim ili formalnim događanjima, Juliana Awada modno briljira. Za svečanu večeru s danskom kraljicom Margrethe II i prestolonasljednikom princem Frederikom, lijepa Argentinka libanonsko-sirijskih korijena odabrala je hit stajling sezone – odijelo, i nije pogriješila.

Uže hlače cigareta kroja i sako sivoj tkanini prožetoj metalik nitima, Awada je još jednom dokazala da prokušani stajling ne mora nužno biti dosadan i predvidljiv.

  • +2
Juliana Awada Izvor: Profimedia / Autor: NN

Uz elegantno odijelo, kombinirala je svilenu crnu bluzu s naramenicama i crne stiletto štikle. Kao i obično, lijepa Argentinska modne je dodatke svela na minimum, zaokruživši stajling crnom clutch torbicom s potpisom Stelle McCartney s prepoznatljivim detaljem srebrnog lanca.

Bujnu kestenjastu kosu ovoga je puta ostavila polupodignutu, a look znalački upotpunila prirodnim jedva vidljivim make upom.

Za dnevni look odabrala je lepršavu haljinu s tri četvrt rukavima midi dužine i s cvjetnim printom, a upravo su ženstvene lepršave haljine njezin čest modni odabir, što je dokazala i na nedavnoj turneji po Aziji.

Juliana Awada Izvor: Profimedia / Autor: NN

Suvremena Jackie Kennedy, kako ju je nazvao Vogue, poznata je po svom ležernom i šik stilu, a iako ne krije da joj takve usporedbe i komplimenti laskaju, priznaje da je odavno odlučila imati svoj stil i ne uspoređivati se ni s kim.