OSVAJA IZGLEDOM

Dugonoga Čehinja zasjenila upola mlađe ljepotice

22.05.2017 u 12:01

Bionic
Reading

Futurističku zabavu švicarskog brenda Chopard pohodile su neke od najvećih zvijezda današnjice, a izgledom se isticala 44-godišnja Čehinja Eva Herzigova koja je svjetsku slavu stekla u eri supermodela 90-ih

Uz mnoštvo filmskih premijera, festivalski dani u Cannesu tradicionalno vrve mnoštvom glamuroznih događanja.

Na zabavi svemirske modne tematike, a u režiji luksuznog švicarskog brenda satova i nakita Chopard, uspjela se istaknuti lijepa Čehinja Eva Herzigova.

Ova 44-godišnja ljepotica i jedan od najuspješnijih supermodela 90-ih uspjela je zasjeniti upola mlađe uzvanice pojavom u izazovnoj i bezvremenskoj maloj crnoj haljini kojom je fokus stavila na beskrajno duge noge.

Minijaturnu kreaciju stvorenu od crnog baršuna činili su detalji poput dugog rukava, visokog ovratnika i blještavog detalja u službi volana, a potpisuje ju modna kuća Saint Laurent.

Izazovnu kreaciju predstavljenu u jesenskoj kolekciji ove slavne francuske kuće mladolika Eva Herzigova istaknula je blještavim naušnicama ringovima, srebrnom torbicom clutch i crnim cipelama u špic lakiranog odsjaja.

'Plastična kirurgija danas se koristi na pretjeran način koji se kosi s mojim ukusom. Ljudi ne shvaćaju koliko neprirodno izgledaju. Ne pokušavam izgledati ili biti poput njih. Kako vrijeme prolazi, sve sam zadovoljnija sobom', svojedobno je izjavila.

  • +3
Eva Herzigova Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nakon dvogodišnjeg braka s bubnjarem Bon Jovija Ticom Torresom, koji je okončala 1998. godine,  Eva Herzigova uspjela se skrasiti s talijanskim multimilijunašem Gregoriom Masiajem, s kojim se vjenčala 2006.