vrotoglavi iznosi

Dugo se nije pojavljivala u javnosti, a onda je to učinila sa stilom: Meghan Markle zablistala u haljini od 18 tisuća kuna

28.02.2022 u 09:58

Bionic
Reading

Princ Harry i Meghna Markle dulje vremena se nisu službeno pojavljivali u javnosti, a sada, kada su to učinili, napravili su to sa stilom. Naime, slavnom paru uručena je godišnja nagrada američke udruge NAACP za njihov dobrotvorni rad, a Meghan je za službeni izlazak odabrala stajling čija cijena doseže vrtoglav iznos

Meghan Markle nosila je haljinu Christophera Johna Rogersa šivanu po mjeri, a cijena te kreacija iznosi dvije tisuće funti (oko 18 tisuća kuna), a skupocjeni stajling pratili su još skuplji modi dodaci čija cijena je iznosila sedam tisuća funti (nešto više od 63 tisuće kuna).

Za izlazak na pozornicu kako bi zajedno s princem Harryjem, koji je bio elegantna u klasičnom, crnom smokingu, primila nagradu za doprinose i zalaganje u dobrotvornom radu, Meghan je nosila narukvicu princeze Diane od žutog zlata, istu onu koju je prvi put nosila tijekom svoje kraljevske turneje po Australiji s princem Harryjem 2018. godine, a bio je tu i njezin slavni zaručnički prsten vrijedan 260 tisuća funti.

  • +6
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: NAACP/MTV / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kraljevski par, koji živi u vili vrijednoj 14 milijuna dolara u Montecitu u Kaliforniji, povodom dodjele nagrade koju dodjeljuje američka udruga NAACP (National Association for the Advancement of Colored People), stigao je u Los Angeles, a nagrada im je dodijeljena za njihova posebna postignuća i istaknutu javnu službu, koju su zaslužili pomaganjem skloništu za žene u Teksasu, promicanjem važnosti cijepljenja i organiziranjem centara za pomoć u zajednici.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa s ponosom su prihvatili nagradu, a dok je pažnju mnogih privukao Harryjev govor, drugi nisu mogli prestati u Meghan koja je bila poput modne vizije u kreaciji Christophera Johna Rogersa.

Ovu zadivljujuću kreaciju karakterizira asimetrično izrezan dekolte, kroj koji prikriva i laska figuri te visoki prorez do bedara. U kombinaciji kobaltno i azurno plave boje kreacije djeluje vrlo dinamično i eklektično. Sjajnu kreaciju Meggan je u upotpunila ništa manje sjajnim dodacima.

Od nakita tu su bile naušnice Alexis Bittar, Cartier narukvica 'Love', zlatna cuff narukvica koja je nekada pripadala princezi Diani, a cjelokupan stajling zaokružila je Aquazzurinim srebrnim sandalama 'Celeste' s remenčićima.