SAVRŠEN SPOJ

Dugo nismo vidjeli ovako modno usklađen par

13.01.2015 u 18:02

Bionic
Reading

Na nedavnoj su dodjeli Zlatnih globusa lijepa glumica Julianna Margulies i njezin suprug Keith Lieberthal bili među najzapaženijim uzvanicima

A kako i ne bi!

Atraktivna 46-godišnja crnka koja oduševljava u seriji 'Dobra žena' izgledala je bez greške u predivnoj crvenoj haljini (Ulyana Sergeenko Couture).

Lijepa Julianna, koje se mnogi sjećaju i zbog uloge u hit seriji 'Hit služba', imala je jednostavnu frizuru uz prirodan make-up i vrlo malo nakita, očaravši sve svojom gracioznom pojavom.

Zavidne poglede mnogih slavnih dama izazvao je pogled na njezinog naočitog supruga, odvjetnika, u elegantnom odijelu koje mu je stajalo kao saliveno. Julianna i Keith u sretnom su braku od 2007. i imaju sina Keirnana.

'Oni vole iste stvari, skupa odlaze na predstave, u muzeje, galerije... Keith je zaljubljen u Juliannu i jedan su od najsretnijih parova', kazao je njihov prijatelj, objavio je ranije Usmagazine.com.

Po mnogima jedan od najljepših slavnih parova dokazao je da ima i odličan smisao za modu. Čini se da su Olivia Palermo i Johannes Huebl dobili konkurenciju.