ZABLISTALA U CRVENOM

Dugo je nismo vidjeli: Pippa Middleton pokazala nikad vitkiju figuru u izlasku sa šogorom i šogoricom

13.11.2019 u 13:51

Bionic
Reading

Pippa Middleton, mlađa sestra vojvotkinje od Cambridgea, otkako je postala mama dječačića po imenu Arthur, rijetko se može vidjeti u noćnim izlascima

Otkad je prošle godine postala mama, Pippa se uglavnom mogla vidjeti u šetnjama s kolicima u casual kombinacijama, no za event u Londonu odlučila se nešto posve drukčije.

Vitka brineta koja se 2017. udala za britanskog financijaša Jamesa Matthewsa i s kojim ima sina koji je u listopadu proslavio svoj prvi rođendan, zablistala je u Londonu na predstavljanju brenda bezalkoholnog pića pod nazivom The Clean Liquor Co. u vlasništvu njezinog šogora, 31-godišnjeg Spencera Matthewsa.

Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Matt Crossick / PA Images / Profimedia

Nakon Jennifer Lopez i Camile Morrone i Pippa je podlegla šarmu monokromatskih stajlinga koji su chic i praktični.

Za jedno od svojih rijetkih pojavljivanja na crvenom tepihu, zgodna brineta se odlučila za all red outfit u efektnoj nijansi crvene koja je bila savršen odabir za njezinu put i boju kose.

NAJBOLJE ODJEVENI

Ukrali sve poglede na Wimbledonu: Stajliš brat i sestra Middleton mogli bi davati lekcije iz stila

Pogledaj galeriju

Pippa Middleton (36) je kombinaciji topa i hlača cigareta kroja pokazala svoju nikad vitkiju figuru, a upečatljiv je look zaokružila plavim stiletticama i pismo torbicom od brušene kože. Nije pretjerivala s nakitom pa je nosila viseće naušnice također u plavoj boji. Make up je bio decentan, a kosu je nosila raspuštenu s tek vidljivim valovima.

Mlađa sestra Middleton veselo je pozirala u društvu Spencera Matthewsa i njegove supruge Vogue Williams koji nisu krili ponos zbog svog novog poslovnog pothvata.

Plavokosa Vogue je pak bila u ženstvenom izdanju, u lepršavoj šarenoj haljini crvenih tonova.