CASUAL OUTFIT

Melaniju Trump u ovako ležernom izdanju rijetko kada viđamo, a još rjeđe u ovakvim čizmama

13.11.2019 u 10:27

Bionic
Reading

Ako je proteklih godina Melania Trump nešto naučila po pitanju mode, onda je to kako se odijevati ovisno o prilici u kojoj se nalazi. Prva dama Amerike nekoliko je puta navukla bijes javnosti svojim neprimjerenim stajlinzima i otada vrlo vjerojatno dvaput promisli o tome što će odjenuti za pojavljivanje u javnosti. Nakon provedenog vikenda u New Yorku Melania i Doland Trump vratili su se u Bijelu kuću, a Melania je za put odabrala vrlo ležeran stajling u kakvom je rijetko viđamo

Američki predsjednik Donald Trump i prva dama Melania Trump stigli su u Bijelu kuću nakon što su za vikend posjetili New York gdje je predsjednik održao govor povodom Dana veterana. Fotografi su predsjednički par po dolasku dočekali na južnom travnjaku Bijele kuće, uslikavši Melaniju u vrlo ležernom i udobnom stajlingu, primjerenom za putovanje helikopterom.

Nebrojeno puta dogodilo se da prva dama putuje u elegantnim izdanjima i vrtoglavim štiklama, ali ovog puta Melania je odjenula crne skinny traperice i majicu te sivi prošarani kaput srednje dužine s dvostrukim kopčanjem, a stajling je upotpunila ravnim crnim bajkerskim čizmama.

  • +7
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: MANDEL NGAN / AFP / Profimedia

Lijepu Slovenku smo u ravnim čizmama vidjeli svega nekoliko puta, a zadnji put nosila ih je na koncem 2018. kada je posjetila nosač aviona USS George H.W. Bush u Hamptonu i iznenadila američke vojne pilote.

Melania je za tu prigodu odjenula kraći crni kaput s dvostrukim kopčanjem iz aktualne kolecije Dereka Lama u kombinaciji s efektnim kožnim hlačama super skinny kroja s potpisom brenda J Brand, a cjelokupan stajling začinila je crnim aviatorskim naočalama, kožnim rukavicama i kapom te kulerskim crnim combat čizmama.