ELEGANTNA VOJVOTKINJA

Kate Middleton haljinu zamijenila hlačama: Poslovni stajling uz sako koji nikad ne izlazi iz mode

12.11.2019 u 16:49

Bionic
Reading

U sklopu svojih kraljevskih dužnosti, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea danas su se pridružili proslavi organizacije Shout kako bi podržali volontere koji svakodnevno pružaju pomoć ljudima u neprestanoj krizi

Vojvotkinja Kate Middleton za ovu je prigodu odlučila haljinu zamijeniti hlačama koje je ukomponirala sa sakoom u kojemu smo je već vidjeli prije nešto više od godinu dana.

Bez obzira na recikliranje garderobe i odabir hlača umjesto haljine, Kate je u elegantnom poslovnom stajlingu izgledala zadivljujuće kako smo od nje to i navikli.

Na svečanosti u Troubadour White City Theatru u Londonu Kate se pojavila u kestenjastim hlačama luksuznog britanskog modnog brenda Joseph, čije je cijena nešto manje od 2.300 kuna.

U sakou kanadskog modnog brenda Smythe, lijepa se vojvotkinja već pojavila krajem listopada prošle godine na događaju Coach Core u Essexu.

Nosila ga je tada na omiljene crne hlače i na crnu majicu, a uz bijelu majicu i kestrenjaste hlače na današnjem događanju, udahnula mu je novi život.

Odličan poslovni stajling Kate je upotpunila crnim salonkama od antilopa luksuznog brenda Gianvito Rossi, čija je cijena 4.700 kuna.

Tijekom današnjeg događanja princ William i vojvotkinja Kate su se družili s članovima službe Shout, volonterima, sudionicima kampanje za mentalno zdravlje i svima koji na bilo koji drugi način podupiru rad ove organizacije.

  • +9
Kate Midlleton Izvor: Profimedia / Autor: James Whatling / Mega Agency / Profimedia