ALICIA SILVERSTONE

Holivudska miljenica nakon razvoda nikad nije izgledala bolje

13.11.2018 u 10:33

Bionic
Reading

Glamurozni holivudski život, glumica Alicia Silverstone zamijenila je borbom za očuvanje okoliša i zaštitu prava životinja, a u rijetkom javnom pojavljivanju sve je oduševila mladolikim izgledom i besprijekornim modnim izdanjem

Glamurozni holivudski život, glumica Alicia Silverstone zamijenila je borbom za očuvanje okoliša i zaštitu prava životinja, a u rijetkom javnom pojavljivanju sve je oduševila mladolikim izgledom i besprijekornim modnim izdanjem.

  • +6
Alicia Silverstone Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Danas 42- godišnja glumica, koja se proslavila ulogama u filmovima 'Batman i Robin' i 'Djevojke iz Beverly Hillsa', već je niz godina veganka i vrlo aktivna u borbi za prava životinja, a svečana dodjela nagrada Glamour Women of the Year bila je dovoljan povod za njezino rijetko pojavljivanje na crvenom tepihu.

Na svečanoj ceremoniji dodjele nagrada koju nisu očekivano nisu željele propustiti brojne holivudske ljepotice, Alicia Silverstone plijenila je poglede u jednostavnoj ali efektnoj odjevnoj kombinaciji s potpisom američkog dizajnera Christiana Siriana.

  • +19
Slavne dame na dodjeli nagrada Glamour Women of the Year Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako je na prvi pogled izgledalo kao da nosi zanimljiv model kombinezona, na crvenom tepihu Alicia je zablistala u crnim hlačama širih nogavica, pariravši ih s baršunastim topom naglašenih ramena i detalja cirkona koji su činili točkasti uzorak.

Ideju nošenja modnih dodataka glumica je u potpunosti odbacila igravši na kartu modnog minimalizma, a nemarnom valovitom frizurom kompletirala je novo svečano izdanje.

Medijske stupce, Alicia Silverstone početkom godine punila je razvodom od oca 6- godišnjeg sina Bear Blua, glazbenika Christophera Jarecka nakon 13 godina braka.