savršena kom,binacija

Duboko udahnite čist zrak u svom stanu

06.10.2021 u 15:54

Bionic
Reading

Što možete učiniti ako imate neugodne mirise u kući? Pelud i prašina lete po zraku i izazivaju alergijske reakcije kod vas i vaših ukućana? OK, treba vam pročišćivač zraka. Ako je zrak također presuh, postoji uređaj 2 u 1 koji ne samo da će očistiti zagađeni zrak nego će ga istovremeno i ovlažiti: čistač zraka

SAVRŠENA KOMBINACIJA OVLAŽIVAČA I PROČIŠĆIVAČA

Čistači zraka su kombinacija dva uređaja - oboje su pročišćivači zraka i ovlaživači zraka. S jedne strane, uklanjaju zagađivače iz zraka. Zagađeni zrak usisava se i prelazi preko diskova u vodu. Pritom se štetne čestice i plinovi ispiru u vodi. S druge strane, čistači zraka povećavaju vlažnost u zatvorenom prostoru. Dok se prljavština ispire s diskova, diskovi upijaju svježu vodu. Pročišćeni zrak obogaćen vlagom tada se ispušta natrag u prostoriju.

Čistač zraka je jako dobro rješenje za prostoriju u kojoj je zrak prljav i prilično suh. Zašto? Budući da navlažen, čist zrak može pomoći spriječiti bolest, ublažiti simptome povezane s alergijom i poboljšati opću dobrobit. Uređaj za pranje zraka filtrira i čestice i pelud - kao i neugodne mirise iz zraka - idealan za svakoga tko želi disati svjež, zdrav unutarnji zrak. Poboljšanjem kvalitete zraka, čistači zraka osiguravaju bolje osobno blagostanje i veću vitalnost.

Zadovoljstvo nam je predstaviti vam naša dva uređaja za pranje zraka i detaljnije rezultate njihovih ispitivanja u nastavku.

ČISTAČ ZRAKA GEORGE

Čistač zraka George vlaži i pročišćava zrak istovremeno kako bi održavao zdravu unutarnju klimu s čistim zrakom i relativnom vlagom između 40 i 60 %. Ovaj uređaj 2 u 1 idealan je za vlaženje zraka u prostorijama do 60 m 2. George vlaži zrak koristeći svoj sustav temeljen na prirodnom principu isparavanja koji prolazi kroz suhi zrak preko diskova koji se okreću u vodi. U tom procesu, zrak upija obogaćujuću vlagu i zatim se ispušta natrag u prostoriju. Tako čistač George vlaži zrak do optimalne razine. Procesom isparavanja, nemoguće je da dođe do prekomjernog ovlaživanja.

Čistač zraka George idealan je za osiguravanje čistog zraka u prostorijama do 49 kvadratna metra. Zagađeni zrak u zatvorenom prostoru usisava se i propušta preko diskova koji se okreću u vodi. Prljavština iz zraka lijepi se za diskove i ispire u vodi. Na taj način, čak se i najmanje čestice mogu filtrirati iz zraka, što može donijeti ogromno olakšanje, posebno alergičarima. Kad uključite George, on filtrira više od 66 % svih čestica i peludi iz zraka u 30 minuta*. Ispitivanja koja je proveo i potvrdio neovisni ispitni institut u Njemačkoj otkrila su da je George uklonio čestice od 0,3 do 15 mikrometara. Za usporedbu: ljudska dlaka ima prosječnu debljinu od 0,08 mm, a mikrometar je jednak 0,001 mm, što znači da je dlaka 267 puta deblja od čestice od 0,3 mikrometra.

Čistač zraka George također može ukloniti mirise brzo i učinkovito. Prema rezultatima ispitivanja nezavisnog laboratorija u Japanu, George filtrira miris dima cigarete iz zraka u 60 minuta.

Čistač zraka George koristi svima - osigurava čist zrak i idealnu vlagu kako biste mogli duboko disati.

Pogledajte video o karakteristikama čistača zraka George:

ČISTAČ ZRAKA ROBERT

Čistač zraka Robert također može stvoriti savršenu unutarnju klimu. Ovaj uređaj 2 u 1 usisava suhi zagađeni zrak i pretvara ga u pročišćeni i navlaženi zrak. Robert stvara optimalnu razinu vlažnosti u prostorijama do 80 m2. Kao i uređaj za pranje zraka George, on koristi set diskova koji se okreću u vodi za vlaženje i pročišćavanje zraka u zatvorenom prostoru. Voda djeluje kao filter za uklanjanje čestica i peludi iz zraka u prostoriji. Nezavisni institut za ispitivanje u Njemačkoj testirao je Robertovu izvedbu kao pročišćivača, a rezultati govore sami za sebe. U testu, čistač zraka Robert je smanjio razinu zagađenja uzrokovanog česticama za 50 % u roku od 30 minuta*. Drugim riječima, uređaj za pranje zraka Robert učinkovito filtrira do 50 % svih čestica i peludi - od prašine i peludi do ljuskica kože i bakterija - iz zraka u prostorijama do 29 kvadratnih metara u 30 minuta.

Robert također može pretvoriti zrak koji neugodno miriše u zrak neutralnog mirisa. Nezavisni japanski laboratorij testirao je čistača zraka Roberta i potvrdio njegovu sposobnost uklanjanja mirisa iz zraka. Na primjer, čistač zraka može smanjiti miris dima cigarete za više od 94 % u roku od 30 minuta.

Pogledajte video o karakteristikama čistača zraka Roberta:

Osigurajte optimalnu vlažnost zraka i zdravu okolinu u svom domu, radnom mjestu i zaštitite svoje zdravlje!

Od 09.09. do 31.12.2021. (ili do isteka zaliha), možete nabaviti GEORGE po cijeni od 1.999,00 kn (redovna cijena je 2.199,00 kn) i ROBERT po cijeni od 3.299,00 kn (redovna cijena je 3.899,00 kn) u Stadler Form web trgovini ili kod prodajnih partnera: Elipso, Sancta Domenica, Svijet medija, Links, ekupi, Bazzar, Centar tehnike, Emmezeta i Harvey Norman.