POSLASTICA ZA FANOVE

Doživite bajkoviti svijet Harryja Pottera!

16.03.2012 u 14:27

Bionic
Reading

Obožavatelje Harryja Pottera razveselit će vijest da će u engleskom Leavesdenu u Hertfordshireu uskoro biti otvoren veliki studio u kojem mogu doživjeti svijet malog čarobnjaka

Iako je filmski serijal prema knjiga JK Rowling završio prošle godine spektakularnom završnicom 'Harry Potter i Darovi smrti 2', a glumci su krenuli u nove filmske pothvate, vjerujemo da će ova izložba zainteresirati mnoge.

Riječ je o izložbi 'The Making Of Harry Potter' ('Kako je nastao Harry Potter') koja je postavljena u studiju Warner Bros, a bit će otvorena kroz nekoliko tjedana.

Šetnja kroz set filma predstavlja pravu poslasticu za sve ljubitelje priče o Potteru, a posjetitelji će moći vidjeti između ostaloga i kuću obitelji Weasley, Harryjev plašt za nevidljivost, Dumbledoreov ured, učionice Hogwartsa, kostime Harryja, Hermione i Rona, maske i rekvizite iz filmova i dr. Izložba se otvara 31. ožujka, a zanimljivo je da su ulaznice rasprodane do rujna. Može je dnevno posjetiti 5000 ljudi. Detaljnije o izložbi pogledajte OVDJE

Inače, Daniel Radcliffe koji se proslavio kao Harry Potter, svim silama trudi se dokazati da nije samo dječji glumac. Čini se da mu zasad odlično ide. Njegov najnoviji film 'Žena u crnom' proglašen je najuspješnijim britanskim hororom u posljednjih 20 godina. 

Taj film je zaradio više nego neki filmovi holivudske produkcije snimani u Velikoj Britaniji i s velikim glumačkim zvijezdama, poput 'Dracule' ili 'Intervjua s vampirom'.