CARMEN GIMENO

Dosta vam je da vam daju više godina nego što imate? Kultne tenisice čija popularnost ne blijedi sigurno će vas pomladiti

14.04.2022 u 14:58

Bionic
Reading

Carmen Gimeno, španjolska pedeset plus influencerica, ne prestaje nas oduševljavati dobrim stilom i fantastičnim modnim kombinacijama

Plus age influencerice poput sjedokosih zvijezda Carmen Gimeno, Maye Musk ili Grace Ghanem, najbolji su dokaz kako se modni stil samo dodatno nadograđuje tijekom godina.

Njihove mladenačke kombinacije veliko su modno nadahnuće za mnoge zaljubljenice u modu, pa nije nikakvo čudo da je profil Carmen Gimeno sve posjećeniji.

Sjedokosa influencerica iz Bilbaa nije opsjednuta skupocjenim krpicama i svoje nezaboravne stajlinge s lakoćom osmišljava i uz pomoć komada iz svima dostupnih brendova poput H&M-a ili Zare.

Stajliš Španjolka na svom Instagram profilu pokazala look koji možemo lako i sami isfurati, a izgleda fantastično te je itekako prikladan i za dame iznad 50.

  • +9
Bijele tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Carmen je velika ljubiteljica tenisica i rado ih uključuje u svoje maštovite outifte te se i ovoga puta odlučila za klasični model u bijeloj boji koji ide u sve što imate u garderobi.

ULIČNA MODA

Ovaj je par ukrao svu pozornost u centru Zagreba, a stajling lijepe brinete poželjeli smo i sami iskopirati

Pogledaj galeriju

Sjedokosa modna ikona oduševila je brojne obožavatelje u kultnim Conversicama, popularnim starkama čija popularnost ne blijedi, a u posljednje smo ih vrijeme viđali i na stopalima slavnih stanovnica Hollywooda poput Mile Kunis, Diane Kruger, Ashley Benson, Olivije Wilde...

Carmen se odlučila za efektni visoki model koji je iskombinirala s traperom ravnih nogavica, bijelom košuljom i efektnim prslukom s potpisom Zare te tako kreirala stajling koji pouzdano skida godine, a ni ovoga puta komplimenti nisu izostali.