NOVI BEAUTY TREND

Dosadni nokti su 'out': Za ovom su manikurom poludjele brojne trendseterice

25.02.2021 u 14:20

Bionic
Reading

Sve više žena posljednjih mjeseci puno više eksperimentira s bojama i uzorcima prilikom odabira idealne manikure, a uzorak koji se u zadnje vrijeme neprestano ponavlja je karirani uzorak. Koliko originalno i efektno može izgledati na noktima, dokaz su fotografije iz salona ljepote

Sve cool djevojke ovih dana nose karirani print na noktima. Iako ga najčešće povezujemo s odjećom, ovaj vječni print proteklih tjedana viđamo na noktima brojnih trendseterica, ali i na Instagram profilima brojnih salona za uljepšavanje.

Rezultat je to pomame za upečatljivim manikurama koja je uslijedila nakon završetka izolacije. Više nitko ne želi dosadne, upečatljive manikure koje se ni po čemu ne izdvajaju pa smo tako u proteklim mjesecima svjedoci popularnosti raznih statement manikura kao što su pleteni i baršunasti nokti, print tratinčica, dugini nokti, manikure s detaljem folije te one nalik apstraktnim slikama.

Sve više žena žudi za originalnim noktima, a manikura s kariranim printom u glavnoj ulozi očigledno je novi krik mode koji je naišao na ogromno zanimanje trendseterica.

In the past few weeks it’s been impossible to scroll Instagram without seeing the graphic pattern incorporated into French tips, retro florals, and mismatched manis. Blame it on the popularity of The Queen’s Gambit or Lisa Says Gah, the fashion darling of the moment, but there’s no doubt it's happening.

Dok jedne biraju karirani print kao zamjenu za bijeli lak u francuskoj manikuri, druge se odvažuju na još luđe kombinacije boja koje prekrivaju cijelu plohu nokta. Popularne kockice zaista imaju 'wow' efekt i u trenu podižu outfit, no nisu za sve. Na ovu će se manikuru vrlo vjerojatno odlučiti djevojke koje vole eksperimentirati s lakovima, a mi smo pronašli nekoliko cool ideja koje vas možda potaknu da i vi isprobate karirani print na noktima.