GRECE GHANEM

Dosadile su vam haljine? Sjedokosa modna ikona ima sjajnu ljetnu alternativu

10.07.2023 u 10:50

Bionic
Reading

Grece Ghanem, omiljena 50 plus modna ikona, jedna je od onih sretnica koje kao da su rođene s dobrim stilom

Sjedokosa Kanađanka modu ima u malom prstu te često u intervjuima ističe da se njezin modni stil nije puno promijenio u odnosu na period u kojem je imala 20 ili 30 godina.

Ljubiteljica upečatljivih komada puno puta dokazala je da s pravom nosi titulu modne ikone, njezin Instagram pravi je praznik za oči brojnih fashionistica, a uvijek rado eksperimentira s bojama, krojevima, uzorcima...

Njezin stil vam se nužno ne mora sviđati, ali njezina modna odvažnost je ono što izaziva poštovanje pa ne čudi da je skupila više od milijun pratitelja na svom Instagram profilu.

neisCRpna inspiracija

Modna fantazija s gradskih ulica: Stajlinzi ovih dama nikoga ne ostavljaju ravnodušnim

Pogledaj galeriju

Grece je ponovno servirala ludo dobar stajling koji će se svidjeti svima onima koji su već pomalo dojadile haljine, a nisu raspoložene za nošenje hlača.

Odlično modno rješenje u tom slučaju su lepršave suknje koje su također svestrane i chic.

Pedeset plus fashionistica i za ovaj je ljetni look dobila samo pregršt komplimenata vješto spojivši udobnu bež suknju duljine ispod koljena u stilu 90-ih (Miu Miu) s T-shirtom i ležerno nabačenim prugastim kardiganom, dok je ovu cool kombinaciju zaokružila kožnim ravnim natikačama kakve su veliki hit ove sezone.

Začas su uslijedili brojni komplimenti njezinih brojnih fanova koji su hvalili njezin dnevni look u kojem je privlačila poglede ovoga puta na pariškim ulicama gdje traje Tjedan mode.