NABIJENO EROTIKOM

Donosimo novi ulomak iz hit knjige 'Pedeset nijansi sive'

06.09.2012 u 07:11

Bionic
Reading

Neiskusna i nevina Ana sa strahom shvaća da želi tog muškarca i da se, unatoč njegovoj tajanstvenoj suzdržljivosti, očajnički želi zbližiti s njim. Ne mogavši odoljeti Aninoj nenametljivoj ljepoti, pameti i slobodoumnome duhu, Grey priznaje da i on nju želi, ali pod vlastitim uvjetima

Šokirana, ali i uzbuđena Christianovim neobičnim erotskim ukusom, Ana oklijeva. Bez obzira na sve vanjske znakove uspjeha – međunarodnu tvrtku, golemo bogatstvo, privrženu obitelj, Christian Grey čovjek je mučen demonima i opsjednut potrebom da sve kontrolira. Kada se par upusti u smionu, strastvenu seksualnu vezu, Ana otkriva Christianove tajne i istražuje vlastite mračne želje.

Erotična, zabavna i vrlo dirljiva, knjiga Pedeset nijansi sive priča je koja će vas zaokupiti, zaposjesti i zauvijek ostati u vama, a tportal.hr je pripremio 10 primjeraka knjige za svoje čitatelje

Donosimo vam ulomak iz hit knjige koja je pokrenula lavinu strasti među milijunima čitateljica, a kako je pokazalo nedavno istraživanje u Velikoj Britaniji i zaslužna je za češći seks među parovima. Naime, oko 64 posto ispitanica reklo je da su poželjele više seksa dok su čitale knjigu, a 54 posto dama reklo je da su im se, osim seksa, poboljšali i odnosi u vezi.

Ulomak iz knjige 'Pedeset nijansi sive'

Vani je blaga svibanjska nedjelja. Sunce sja i promet je slab. Grey skrene lijevo i ode do ugla na kojemu smo pričekali da nam se upali zeleno svjetlo. I dalje me drži za ruku. Ja sam na ulici, a Christian Grey drži me za ruku. Nitko me nikada nije držao za ruku. Osjećam se smušeno i trnci mi prolaze čitavim tijelom. Pokušam ugušiti apsurdni osmijeh koji prijeti da će mi lice prepoloviti na dva dijela. Pokušaj biti hladnokrvna, Ana, preklinje me podsvijest.

Upali se zeleno i mi ponovo počnemo hodati.
Prešli smo četiri bloka i stigli do kavane Portland Coffee House, gdje mi je pustio ruku pridržavajući vrata otvorena kako bih mogla ući.
'Odaberi neki stol dok nam ja donesem piće. Što bi željela popiti?' upita pristojno kao i obično.

'Ja ću… ovaj, engleski čaj za doručak, s vrećicom sa strane.'
Podigne obrve.
'Nećeš kavu?'
'Ne volim baš kavu.'
Nasmiješi se.

'U redu. Čaj s vrećicom sa strane. Šećer?'
Na trenutak se zaprepastim, jer mi se učinilo da mi je iz dragosti rekao Šećeru, ali srećom, podsvijest se nadureno javi. Ne, budalo, pita te želiš li šećera.
'Ne, hvala.' Zagledam se u svoje isprepletene prste.

'Želiš li nešto pojesti?'

'Ne, hvala.' Odmahnem glavom, a on pođe prema šanku. Potajno ga promatram kroz poluzatvorene oči, dok stoji u redu i čeka da ga posluže. Mogla bih ga gledati cijeli dan… Visok je, širokih ramena i vitak, a kako mu tek hlače vise s bokova… O, Bože. Jedanput ili dvaput prošao je dugačkim, gracioznim prstima kroz kosu, koja mu se dosad već osušila, ali je i dalje bila raskuštrana.



Hmmm… ja bih to voljela učiniti. Misao mi se nepozvana pojavi u glavi i odmah pocrvenim. Ugrizem se za usnicu i ponovo zagledam u ruke, nezadovoljna smjerom u kojem su mi misli zabludjele.

'O čemu razmišljaš?' Grey se vrati i prene me iz razmišljanja.

Novi ulomak iz hit knjige 'Pedeset nijansi sive' možete pročitati na tportalu 10. rujna, a svakako budite među prvima koji će kupiti i pročitati ovaj svjetski bestseler! Predbilježite se možete samo na profil-mozaik.hr, a narudžbe napravljene do petka 07.09. biti će isporučene do 13.09. uz besplatnu dostavu. Cijena knjige je 99 kuna.