tportal.hr

Zagreb
+18
Osijek
+16
Pula
+22
Rijeka
+19
Zadar
+20
Split
+20
Dubrovnik
+21

NAGRADNJAČA

Poklanjamo vam hit knjigu 'Pedeset nijansi sive'

Erotična, zabavna i vrlo dirljiva, knjiga 'Pedeset nijansi sive' priča je koja će vas zaokupiti, zaposjesti i zauvijek ostati u vama. A tportal.hr je pripremio 10 primjeraka knjige za svoje čitatelje!

Datum objave:
5.9.2012 10:13

Zadnja izmjena:
14.9.2012 10:34

Prvi nastavak istoimene trilogije najprodavaniji je naslov u SAD-u i Velikoj Britaniji, a otkad je objavljeno da su filmska prava plaćena čak devet milijuna dolara, u Hollywoodu je glavna tema – tko će dobiti vodeće uloge. Malo tko može ostati ravnodušan na priču o stidljivoj studentici Anastasiji Steele, koja igrom slučaja upoznaje poduzetnika Christiana Greyja, lijepog, vrlo inteligentnog i zastrašujućeg muškarca.

Neiskusna i nevina Ana sa strahom shvaća da želi tog muškarca i da se, unatoč njegovoj tajanstvenoj suzdržljivosti, očajnički želi zbližiti s njim. Ne mogavši odoljeti Aninoj nenametljivoj ljepoti, pameti i slobodoumnome duhu, Grey priznaje da i on nju želi, ali pod vlastitim uvjetima. Šokirana, ali i uzbuđena Christianovim neobičnim erotskim ukusom, Ana oklijeva. Bez obzira na sve vanjske znakove uspjeha – međunarodnu tvrtku, golemo bogatstvo, privrženu obitelj, Christian Grey čovjek je mučen demonima i opsjednut potrebom da sve kontrolira. Kada se par upusti u smionu, strastvenu seksualnu vezu, Ana otkriva Christianove tajne i istražuje vlastite mračne želje.

Ova suvremena i pomaknuta ljubavna priča, koju neki nazivaju modernom bajkom o Pepeljugi, svoju će hrvatsku premijeru doživjeti 14. rujna, kad će knjiga 'Pedeset nijansi sive' biti objavljena u izdanju Profila.

Budite među prvima koji će kupiti i pročitati ovaj svjetski bestseler! Predbilježiti se možete samo na profil-mozaik.hr, a narudžbe napravljene do petka, 7. rujna bit će isporučene do 13. rujna uz besplatnu dostavu. Cijena knjige je 99 kuna.

Ovdje pročitajte ekskluzivno ulomke iz knjige.

Knjigu su osvojili:

Gordana Matijević
Filip Galić
Vjeran Jurišić
Klara Jović
Vlasta Filipović
Pavo Herceg
Marina Biljak
Norma Šafar
Mišel Rajtić
Martina Pirtošek


Nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.
211611,211903,212561,209242

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr