EUROMELANOMA DAY HRVATSKA

Dođite na besplatan pregled madeža

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 03.05.2012 10:16
  • Objavljeno 03.05.2012 u 09:27
žena madež tuširanje

žena madež tuširanje

Izvor: Guliver/Thinkstock / Autor: thinstock

U kampanji Euromelanoma Day Hrvatska su se za sada popunile ordinacije u Zagrebu, Velikoj Gorici, Samoboru i Puli, dok u ostalim gradovima još ima mjesta

Građani koji su zainterserirani za besplatan pregled kože i madeža u ostalim gradovima još uvijek se mogu prijaviti na besplatni telefonski broj 0800 6071. Besplatni telefon za narudžbe će biti aktivan zaključno s petkom, 4. svibnja.

Nastavno na upite vezane uz naručivanje za besplatan pregled madeža tijekom javno-zdravstvene preventivne akcije Euromelanoma Day Croatia, koja se i ove godine održava u klinikama i ordinacijama diljem Republike Hrvatske, organizatori mole građane za strpljenje zbog velikog interesa.

S obzirom da pozivni centar prima istovremeno brojne pozive iz cijele Republike Hrvatske, nisu u mogućnosti javiti se na svaki upućeni poziv.

Cilj javno-zdravstvene preventivne akcije Euromelanoma Day Croatia je prevencija mogućih zloćudnih bolesti kože kroz osvještavanje javnosti o potrebi kontroliranja kože te ova akcija služi, među ostalim, da građani paze na stanje zdravlja svoje kože tijekom čitave godine, a ne samo jedan dan u godini.

Edukativne brošure o samopregledima potražite u ordinacijama i ljekarnama diljem Hrvatske.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi