NOVA TRADICIJA

Dođite na Badl fest u Krapinske Toplice

18.07.2012 u 11:45

Bionic
Reading

Kulturno-turistička manifestacija Badl fest pokrenuta je povodom proslave 150. godina od izgradnje prvog uređenog kupališta u Krapinskim Toplicama, a objedinjuje šarolika gastronomska, zabavna i kulturna događanja

Prvi po redu, ovogodišnji Badl fest započinje u četvrtak, 19. srpnja, a nastao je u sjećanje na Jakova Badla koji je daleke 1862. godine izgradio prvo kupalište i tako udario temelje današnjem zdravstvenom turizmu Krapinskih Toplica. Objedinjuje šarolika gastronomska, zabavna i kulturna događanja, a traje do ponedjeljka, 23. srpnja.
Općina Krapinske Toplice u suradnji s Turističkom zajednicom Općine Krapinske Toplice kao pokretači ove kulturno-turističke manifestacije osmislili su kvalitetan višednevni program.

U pet dana izmjenjivat će se raznoliki sadržaji. Kazališna predstava za djecu 'Ježeva kućica', Alie(a)nation - opan air party by DJ Miguel Di Lauro & DJ Nick, promenadni koncert Puhačkog orkestra Selno, koncert Teške industrije, natjecanje u pripravljanju jela od buče, koncert iz ciklusa Heferer, samo su neka od događanja. Badl fest završava predstavom 'Gospodsko dijete' glumačke družine Histrion.

Na Badl fest ulaz je besplatan, a program je raspoređen na različitim lokacijama u Krapinskim Toplicama. Cjelokupni program Badl festa 2012. možete pogledati ovdje