ZVIJEZDA SERIJE 'STELLA'

Dobro upamtite njezino ime!

21.09.2013 u 12:24

Bionic
Reading

Sementu Rajhard zamijetili su mnogi još u talent showu 'Hrvatska traži zvijezdu' prije nekoliko godina, a sad se ova talentirana cura vratila u velikom stilu na male ekrane u seriji 'Stella'. Evo što nam je otkrila u intervjuu!

Što ti se najviše sviđa kod tvog lika koji glumiš u 'Stelli'?
Sviđa mi se što smo obje skromne cure 'iz kvarta'. Točnije, ja sam iz malog gradića Oroslavja. Obje vodimo nenametljiv život, pomažemo roditeljima kako god stignemo i prolazimo kroz uspone i padove koje nam život sprema, ali naravno, obje vjerujemo u Božju prisutnost i nije nas nimalo strah.

Kako si se pripremala za ulogu? Je li ti bilo teško uživjeti se u lik Jasmine?
Za ulogu sam se pripremala i glumački i pjevački nekoliko mjeseci prije samog snimanja. Bila sam svjesna da ću glumiti s našim najboljim glumcima i pjevačima, zasukala sam rukave i krenula u vježbanje. Vrlo sam se brzo uživjela u lik Jasmine, isključivo zbog njezina karaktera, blaga je, iskrena... Jednom riječju, dobra djevojka.

Tko te se posebno dojmio od kolega iz 'Stelle'?

S cijelom ekipom sam se super slagala, znači od redatelja... pa sve do tete spremačice u studiju. Ne bi bilo profesionalno da izdvojim nekog posebno, slagali smo se izuzetno dobro i izvan snimanja, ako je za druženja bilo vremena, i bila mi je čast što sam bila 'kolegica' glumcima na seriji.

287415,287143,287128,287118Vidjeli smo da ti je glavna rivalka u seriji Lana (Vanda Winter). Kako se slažete izvan seta?

Lana i Jasmina se u seriji baš i ne druže, hehe, ali se zato super provode Vanda i Sementa izvan seta.
Izuzetno mi je draga, volim njeno pjevanje još od prije, i... pjevati uz Vandu Winter!? San svake djevojke kojoj su glazba i pjevanje bitni u životu.

Mnogi seriju uspoređuju s 'Glee'? Što misliš o tome? Jesi li ti obožavateljica serije 'Glee'?

Smatram da nas sa serijom 'Glee' jedino povezuje to što su u 'Stelli', kao i u 'Gleeju', glazbeni brojevi. 'Glee' sam pogledala svega nekoliko puta.

U prijašnjim intervjuima isticala si da bi voljela biti psihologinja. Čime bi se bavila da nisi u showbusinessu?

Da trenutno nisam glumica u Stelli, vjerojatno bih ostala na Pravnom fakultetu, prebacila bih se u Split s frendicom koja je to ove godine i napravila. Snimanje mi je otvorilo oči - shvatila sam da ne želim biti pravnica, već da moje srce pripada umjetnosti. Kreću pripreme i vidjet ćemo što nagodinu kaže ADU. Obitelj mi je govorila da sam od malih nogu tome naginjala i da su očekivali ovakav preokret u mojem životu. Naime, moj san je bio biti psihologinja, a nakon što sam shvatila da za taj studij trebam otići daleko od obitelji, u Zadar, odustala sam od tog sna i upisala pravo... Uglavnom, ovo je moja konačna odluka, baš zato što je došla odjednom, neočekivana uloga Jasmine.




Koliko ti je sudjelovanje u showu 'Hrvatska traži zvijezdu' pomoglo u kasnijoj karijeri? Jesi li bila zadovoljna ili razočarana? Što si radila nakon showa?

Na HTZ-u sam bila sa 15 godina i bila sam zadovoljna ishodom. Nakon showa sam se vratila u gimnaziju, no smatram da me u showu ipak netko primijetio i da sam ostala zapamćena. Osoba sam koja ne grize i ne nameće se kako bi došla na scenu, već mi se vrata sama od sebe otvaraju i Bog mi daje priliku da zgrabim ono što je za mene.

S kim si u kontaktu od kolega iz showa HTZ?

Ponekad se i čujem s Manuelom Švorcan, Barbarom Dautović i Bojanom Jambrošićem - taj Fejs čuda radi.

Kako se najbolje opuštaš?
Opuštam se uz dobru knjigu, uz obitelj i Biblijske sate. Naime, nerijetko pjevam u Kršćanskom zboru u Pentekostnoj crkvi, to je nešto prelijepo.

Jesi li bila zaljubljena u neku zvijezdu kao tinejdžerica?
Kao tinejdžerica nisam baš bila zaljubljive prirode, al' sam jaaako voljela hip hop i obožavala Ushera, stvarao je glazbu samo za mene, haha...

Kakav te dečko može osvojiti?
Želim da mi Bog u životu pruži priliku da uz sebe imam osobu koja će me cijeniti, poštivati i naprosto obožavati, što će naravno biti obostrano. U ovim vremenima, a pogotovo u showbusinessu, vrlo je teško imati podršku, svjesna sam toga, ali znam da ima nade...

Odaj nam svoj tajni beauty savjet!
Beauty savjet? Kvalitetan odmor i malo make upa.... Sve više je previše.