TJEDNI HOROSKOP

Djevice i Strijelci briljirat će na poslu, a Rakovima i Jarcima novac će zadavati glavobolje

22.01.2018 u 06:49

Bionic
Reading

Problemu ili zamršenom zadatku s kojim se Djevice već neko vrijeme muče uspješno će doskočiti u nadolazećem tjednu, a Strijelcima će do izražaja doći ljubaznost i uslužnost. Nepromišljena ulaganja i rizični pothvati Rakovima bi mogli donijeti veće novčane gubitke, a Jarci bi se zbog izglednog precjenjivanja svojih mogućnosti trebali kloniti većih izdataka

Ovnovima će zabava i provodi biti na prvom mjestu, no nemojte zbog toga zanemariti obiteljske i kućanske obaveze. Bavit ćete se pitanjima vezanim za podizanje kredita, ulaganje i kupoprodaju dionica pa nije naodmet tražiti savjet financijskog stručnjaka. Nakon teškog tjedna čeka vas nalet energije za vikend.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Bikovi će se iz čiste dosade upustiti u flert s nekim tko vam nije osobito privlačan, no pazite da ga ne povrijedite. Želite li postići poslovni uspjeh, morat ćete dobro zasukati rukave. Ozbiljno shvatite simptome bolesti i djelujte u skladu s njima.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizanci željni uzbuđenja, nemojte samo sjediti i čekati da se nešto dogodi, već konačno uzmite stvar u svoje ruke. Poslovni kontakti s inozemstvom će se intenzivirati, a dobro poznavanje stranih jezika pokazat će se vašom velikom prednošću. Odvažite li se na prestanak pušenja ili početak dijete, zvjezdani utjecaji pomoći će vam da ustrajete u naumu.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ljubavni odnosi Rakova iziskivat će više strpljenja i tolerancije. Izbjeći ćete sukobe samo ako i vi i partner pokažete spremnost na kompromis. Izbjegavajte rizične pothvate i nemojte ulagati novac u nesigurne investicije, mogli biste puno izgubiti. Poslovni uspjeh uvelike će ovisiti o vašoj sposobnosti prilagodbe timskom radu.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako će Lavovi biti magnetski privlačni, potencijalni udvarači bojat će se vašeg izraženog samopouzdanja. Pazite s kim razgovarate i nemojte vjerovati ljudima koje ne poznajete dovoljno dobro. Krajem tjedna moguć je angažman na dodatnom projektu. Patite li od kroničnih bolesti, nakon petka nastupa poboljšanje.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kućanski poslovi posve će iscrpiti Djevice, i to do te mjere da nećete imati vremena za druženje i izlaske. Rješenjem problema ili zamršenog zadatka ćete odahnuti, ali ne i predahnuti, jer će vas šef zasuti novim zadacima. Pogodno je vrijeme za traženje novog posla.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vagama na osjećajnom planu stižu pozitivne promjene. Zauzeti će riješiti probleme koji su ih udaljavali od partnera, dok će samci započeti vezu koja će im pružiti sve za čime čeznu. Poslovni zaostaci navest će vas da ostanete u uredu i nakon radnog vremena, no odahnut ćete kad ih privedete kraju. Krajem tjedna porast će vam popularnost u uredu.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Napeti odnosi Škorpiona s ukućanima dovest će do žestokih svađa. Osim banalnosti, na dnevni će red doći i osjetljive teme koje bi mogle ozbiljno narušiti obiteljske odnose. Bit će vas lako izbaciti iz takta, a upravo će vam to biti najslabija točka koju će vaši poslovni rivali spretno koristiti protiv vas.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strijelcima će tjedan obilježiti učestali izlasci i sklapanje novih poznanstava. Krajem tjedna porast će vam poslovni apetiti pa ćete se početi više boriti za sebe i svoj položaj u firmi. U prvom dijelu tjedna nastojite se što više odmarati i izbjegavati naporne radnje i aktivnosti.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarci će slobodne trenutke najradije provoditi u svom domu, okruženi bližnjima. Ulagat ćete puno truda u uređenje stana kako biste od njega napravili što ljepše i ugodnije mjesto za život. Klonite se većih izdataka. Sredinom tjedna izgledna je uzbudljiva poslovna ponuda.

Što zvijezde donose Jarčevima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vodenjaci će zračiti posebnim seksipilom i biti magnetski privlačni. Pripadnici suprotnog spola će vas oblijetati, što će vam iznimno goditi. Suradnje i projekti započeti ovog tjedna pokazat će se dugoročno isplativima. Neki od vas mogli bi iz hobija pokrenuti novi posao.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ribe samci bi se mogli upustiti u tajnu vezu s nekim tko je zauzet, no kad malo bolje razmislite, shvatit ćete da vas takav odnos ipak ne može usrećiti. Na poslu će vladati ugodna atmosfera, što će vam omogućiti da se bez stresa posvetite izvršavanju radnih zadataka. Požurite, jer će koncem tjedna doći do zasićenosti i pada koncentracije.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia