razdoblje objektivnosti

Merkur je u Jarcu, a to je dobra vijest za Bikove, Djevice, Škorpione i Ribe

16.01.2018 u 10:01

Bionic
Reading

Merkur, planet komunikacije, prometa i umnih procesa prolazi Jarcem od 11. do 31. siječnja. Tijekom ovog tranzita većina će biti objektivnija, praktičnija i skeptičnija. Zanesenjaci i boemi privremeno će postati organiziraniji i trezveniji. Oni koji su inače savjesni i profesionalni mogli bi postići najveće uspjehe

Merkur u Jarcu pomaže u određivanju ciljeva, prikupljanju sredstava, razradi strategije i pravljenju prvih koraka prema ostvarenju. Projekti koji zahtijevaju dobru pripremu i čvrste temelje imat će najboljih izgleda za ostvarenje.

Zabranjeno skretanje s teme!

Budući da je Jarac vrlo ozbiljan i oprezan znak, Merkurove su energije u ovom razdoblju krajnje realistične. Nećete se moći ni htjeti zavaravati. Budete li suočeni s nepovoljnim okolnostima, prihvatit ćete ih takve kakve jesu i djelovati u skladu s time. Odbijat ćete lažni optimizam i prezirati lakomislenost.

Neće vas privlačiti opširni razgovori ili prepiske s puno digresija. Držat ćete se teme i isto zahtijevati od sugovornika.

Ako netko pokuša skrenuti komunikaciju s bitnog, bilo namjerno ili spontano, brzo ćete reagirati i vratiti se na ispravan smjer.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovaj je planetarni utjecaj povoljan za Jarce, Bikove, Djevice, Škorpione i Ribe, koji će imati jasne zamisli i djelotvoran stil komunikacije. Ovnovi, Rakovi i Vage bit će pomalo neprecizni i nervozni, a prilikom ophođenja povremeno će im se omaknuti neprikladan izraz.