HOROSKOP I KARIJERA

Ovo su najbolji poslovi za strpljivog i temeljitog Jarca

18.01.2018 u 10:59

Bionic
Reading

Jarcima maksimalno odgovaraju poslovi koji zahtijevaju organizacijske vještine, strpljivost i dosljednost. Ne leže im karijere slobodnih umjetnika ili boema, nego se opredjeljuju za dugoročne i sigurne poslove koji donose stabilne i redovne prihode

Jarac je jedan od najambicioznijih znakova, no uspjeh mu ne dolazi ni brzo ni lako. Umjesto toga, dobar je strateg i pouzdano napreduje malim i promišljenim koracima. U nastavku pročitajte koji poslovi najbolje odgovaraju ovom znaku.

Računovođa

Trebate li ispuniti poreznu prijavu, pripremiti financijsko izvješće ili se posavjetovati oko prihoda, rashoda i ulaganja, obratite se Jarcu. Prirodno proračunat, Jarac je perfekcionist i strogo pazi na detalje. Izražen moralni i profesionalni kodeks ne dopušta mu utaju, ali će zato iskoristiti sve legalne opcije za odbitke.

Blagajnik

U bilo kojoj trgovini, kinu, restoranu ili kasinu velika je vjerojatnost da ćete naići na Jarca blagajnika. Brojanje novca neizmjerno ga veseli, a zatvaranje blagajne najbolji je dio njegovog dana. Voli slagati novčanice prema apoenima, licem okrenutim prema gore. Kada dođe kući s posla, oklijeva isprati miris novca s ruku.

Trgovac umjetninama

Posjeduje istančan smisao za povijest i porijeklo predmeta. Iznimno ga intrigiraju umjetnička razdoblja i stilovi pa ih nastoje temeljito proučiti. San mu je voditi malenu trgovinu antikvitetima u slikovitom selu ili u predmetima natrpanoj kućici u centru grada.

Procjenitelj

Ovaj posao dovodi pronicljivog Jarca u doticaj s mnoštvom raznolikih dobara. Kao najveći materijalist u zodijaku, uživa u postupku određivanja cijene imovine bez obzira na to procjenjuje li vrijednost nakita, auta ili nekretnine.

Nekretninski investitor

Od svih je znakova najbolji u predviđanju kretanja na tržištu nekretnina. Naročito dobro njuši nekretninske balone i trenutak njihovog pucanja. Neće steći bogatstvo preko noći, nego će se postupno uspinjati imovinskim ljestvama dok mu se ne otvori veličanstven pogled s vrha.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Programer

Spomenete li Jarcu izraze JavaScript, SQL ili C++, njegove će se oči zacakliti. Predano, uporno i strpljivo radi na usavršavanju aplikacije i stvaranju jednostavnih i preglednih komandi. Korisnost i praktičnost su mu prioriteti.

Organizator / asistent

Od mladosti pokazuje organizacijske vještine pronalazeći pravo mjesto za sve i rješavajući se nepotrebnih stvari. Kad više nema što (re)organizirati u svom domu, okreće se preuređivanju kod prijatelja ili rođaka. Napokon, njegov talent prerasta u unosan posao profesionalnog organizatora.

Fizički radnik

Posjeduje iznimnu radnu etiku i spreman je raditi bilo što za novac. Rijetko odustaje od formalnog obrazovanja, no ako ga nešto prisili na to, bacit će se na rad. Snalažljiv kakav jest pronaći će izvor dohotka u čišćenju ulica, cijepanju drva, radu na tvorničkoj traci ili čerupanju peradi.

Još pogodnih poslova za Jarca: agent osiguranja, arhitekt, geolog, rudar, medijski urednik, redatelj, spisatelj, statističar, povjesničar, knjižničar, političar, sudac.