NE TAKO NEVINA

Djevica od 2,6 milijuna funti bila s muškarcem

20.01.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Natalie Dylan, 22-godišnja studentica za čiju nevinost na internetu još traje aukcija, priznala je da je imala seksualnih iskustava s muškarcima, ali da je još uvijek djevica

Studentica čiju nevinost želi 10.000 muškaraca dala je ekskluzivni intervju The Sunu.

'Očekivala sam da će mnogo ljudi osuditi moju odluku. Ali ja nikoga ne vrijeđam. Ne kršim nikakve zakone. Plaćeni ubojica zarađuje puno novca, no ja to nikada ne bih mogla biti', povukla je neobičnu paralelu Natalie.

'Mislim da svaka osoba treba imati pravo izbora. Svatko treba raditi ono što misli da je dobro za njegovo tijelo', rekla je Natalie, za čiju je nevinost prošli tjedan australski biznismen ponudio 2,6 milijuna funti.

No čini se da Natalie nije baš posve nevina i da ima seksualnog iskustva.

'Ja sam seksualna osoba. Imala sam nekoliko seksualnih iskustava s dečkom i s drugim muškarcima, ali nikada nismo išli do kraja', rekla je Natalie, koja je, kako bi potvrdila svoju nevinost, prošla i dva detektora laži.

Na ideju o prodaji djevičanstva došla je vidjevši koliko je zaradila njezina sestra Avia (23) prostituirajući se tri tjedna. Aukciju je potom otvorila u rujnu u emisiji kontroverznog Howarda Sterna.

Za sada je broj zainteresiranih muškaraca 10.000, no unatoč tome Natalie kaže da ne traži gospodina pravog, već gospodina koji je u redu.

'Ne tražim ni supruga ni dečka ovim putem. Ne želim povrijediti ničije osjećaje. Drugačije je spavati prvi put s nekim koga voliš, no ovo je samo poslovna transakcija', rekla je Natalie.