PROFINJENA PRVA DAMA

Dizajner Louis Vuittona otkrio tajne stila Brigitte Macron: 'Ona ima savršenu figuru i veličanstven govor tijela'

20.02.2024 u 11:32

Bionic
Reading

Francuska prva dama godinama izaziva divljenje svojim modnim ukusom i nepogrešiv oslanjanje na minimalizam i eleganciju

Brigitte Macron dobro je poznata po svojim vrhunski osmišljenim modnim kombinacijama koje su gotovo uvijek oličenje francuskog chica. Za sve u velikoj mjeri može zahvaliti Nicolasu Ghesquièreu, dizajneru njezinog omiljenog brenda Louis Vuitton, a upravo je on otkrio intrigantne tajne uspješnih kombinacija.

'Ona njeguje svoju osobnu eleganciju i sama bira svoju odjeću, ja sam tu da je inspiriram. Dijelimo ljubav prema istom stilu i jasno definiranim siluetama, kao i za plavom i crvenom bojom te krem nijansama', otkriva Ghesquière za Le Figaro.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Prva dama Francuske upoznala je Nicolasa Ghesquièrea 2016. prilikom jedne od njegovih modnih revija te ga počastila ručkom na kojem su odmah 'kliknuli', razgovarajući o raznim porukama koje se mogu izraziti odabirom odjeće, otkriva dizajner.

  • +11
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: SYSPEO / Sipa Press / OLIVIER HUITEL / CRYSTAL PICTURES / CRYSTAL PICTURES / PROFIMEDIA

Tada se rodilo prijateljstvo koje je rezultiralo dugogodišnjom suradnjom i iznimnim povjerenjem koje uvijek elegantna Brigitte poklanja 52-godišnjem Nicolasu.

'Jedna od tajni njenog stila jest pokušaj slanja poruke svojoj odjećom. Uz to, ona ima savršenu figuru i veličanstven govor tijela te je iznimno velikodušna i inspirirajuća osobnost', naglašava.

Dizajner Louisa Vuittona posebno je ponosan na njenu kombinaciju iz siječnja 2023. godine kada je zablistala u njegovoj raskošnoj vunenoj haljini s metalik detaljima, kao i stajlingu iz 2017. u kojem se u prvom planu nalazila tamnoplava jakna s patentnim zatvaračem futurističkog izgleda, naravno s potpisom Louisa Vuittona.

  • +9
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: LONDET ELIOT/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Na pitanje koja je tajna njenog profinjenog modnog ukusa, Ghesquière nimalo ne dvoji - riječ je o slijeđenju vlastitog stila (poput oslanjanja na plavu ili krem boju), usklađivanje poruke koju stajling šalje s manifestacijom te biranje jasno strukturiranih silueta.

Stoga, ako želite u svoje modne kombinacije unijeti malo francuskog chica po uzoru na Brigitte Macron, slijedite vlastiti ukus, birajte neutralne boje i komade prikladne okruženju u kojem se nalazite.

PRVA DAMA FRANCUSKE

Noge u prvom planu: Brigitte Macron i sa 70 ne odustaje od minica

Pogledaj galeriju