DVA SLAVLJA

Dirljivo crkveno vjenčanje Ljupke Gojić i Mihaela Mikića

20.01.2014 u 08:13

Bionic
Reading

Bivša manekenka, dizajnerica i vlasnica obiteljskog modnog brenda Jolie Petite Ljupka Gojić Mikić i njezin suprug Mihael Mikić, nogometaš japanskog kluba Sanfrecco iz Hirošime, u nedjelju su obnovili bračne zavjete sklopivši crkveni brak

Par koji broji 14 godina ljubavi od kojih je osam bračnih, zavjetovao se na vječnu ljubav u jednoj zagrebačkoj crkvi, a svečanom su obredu, uz članove obitelji, kumove i brojne zagrebačke prijatelje, bile su nazočne i njihove kćerkice, dvogodišnja Mila Amelia i šestogodišnja Jana Sienna. Djevojčice su, kako doznajemo, tom prilikom primile sveti sakrament krštenja. Prijatelje koje su Mikići stekli tijekom boravka u Japanu o lijepom i važnom obiteljskom događaju obavijestili su na Instagramu objavivši jednu fotografiju, snimljenu na izlasku iz crkve, ispod koje je pisalo 'Upravo vjenčani'.


Brak Ljupke i Mihaela, otkrivaju njihovi bliski prijatelji, jedan je od najljepših. Građanski brak Mikići su sklopili u svibnju 2006., kad su se nakon šest godina ljubavi vjenčali u zelenilu Golf &Country cluba Zagreb.

Tada uspješna manekenka i nogometaš njemačkoga drugoligaša Kaiserslauterna svadbeni pir počeli su okupljanjem u obiteljskom domu Ljupke Gojić na Knežiji. U staroj narodnoj maniri, Mikić je po Ljupku došao u pratnji tamburaša, a nakon jednosatnog druženja, svatovi su se autima zaputili prema Golf&country clubu. Sretna obitelj uskoro će se vratiti u Japan gdje živi posljednjih šest godina.