NOVI FRAJER, NOVA JAHTA

Dikan i Dolores: Razotkrivanje na palubi

10.08.2009 u 11:24

Bionic
Reading

Iako danima nije bilo sigurno koju je točno igru zaigrala ova samoprozvana ljepotica, stvari su sada ipak kristalno jasne

Ploveći oko Paklenih otoka, novopečeni je par potvrdio šuškanja bezbrižno lješkareći na palubi Radeljakove jahte Lex. Naravno, lijeni je ljetni dan na moru začinjen poljupcima i pipanjem. Dolores se nije libila šetkati i protezati u toplesu, tako da je sada svima jasno da Radeljaka kao 'najboljeg muškarca i najvećeg gospodina kojeg zna' ipak neće ostaviti za svoju kćer, kako je najavila na premijeri filma 'Vjerujem u anđele'.

Dikan Radeljak, najnovija vremešna žrtva ovog čudnovatog hibrida glumice i lovca na starije muškarce, proslavio se nimalo elegantnim razvodom od zvjezdice također nejasnih zasluga Vlatke Pokos. Sama pak Lambaša, koja u rijetko kojoj prilici propušta naglasiti koliko je lijepa, vatrena i seksipilna (iako nismo primijetili da je i drugi časte sličnim epitetima), pokazuje ponešto bizaran ukus za muškarce.

Dok je još gotovo kao djevojčurak hodala sa skromnim Ivom Gregurevićem, to je još bilo simpatično, no kad ga je napucala zbog jednako tako prilično starijeg sveslavenskog galeba Frane Lasića, na to je javnost počela zirkati ponešto prijekim okom. No čini se da si je ovom aferom Lambaša navukla imidž koji teško da će sprati u skorije vrijeme. Doduše, možda ona ne misli ništa zlo time što se zabavlja isključivo s muškom ekipom pedeset plus.