BIO JE ONDJE I S VLATKOM

Dikan i Dolores će se vjenčati na Mauricijusu

02.12.2009 u 10:27

Bionic
Reading

Par će nakon skijanja otputovati u otočnu državu u Indijskom oceanu, Mauricijus, gdje će u kupaćim kostimima izreći sudbonosno 'da'

Dolores Lambaša i Josip Radeljak Dikan odlučili su ozakoniti svoju ljubav. Tako će par, kako Stars ekskluzivno doznaje, nakon skijanja otputovati na Mauricijus, gdje će se vjenčati u kupaćim kostimima.

Upravo je u toj otočnoj državi u jugozapadnom dijelu Indijskog oceana, oko 900 kilometara istočno od Madagaskara, Radeljak s Vlatkom Pokos slavio godišnjicu braka.

'Super se provodimo. Mauricijus je listi raj na zemlji. Nisam dobila ništa posebno, nego ono najvažnije - ljubav svog Josipa', rekla je tada Vlatka za Story

Nakon Vlatke dolazi Dolores, pa će vjerojatno i ona tako uživati i komentirati svoj boravak na egzotičnom otočju, a kakav će joj biti brak s Dikanom, vrijeme će pokazati. Sada je logično zašto je u intervjuu za 'Red carpet' grčevito branila obitelj Radeljak i ispričala se Miji Begović zbog uvrede. Također je pohvalila 'divnu nećakinju Maju Lenu, brata Lea, baku, dadilje i naravno brižnog oca Josipa'.