MODERNA VILA NA PLAŽI

Devetnaestogodišnja kći Willa Smitha iskeširala milijune za svoju prvu nekretninu

03.09.2020 u 17:52

Bionic
Reading

Izuzetno uspješna mlada pjevačica Willow Smith, kći holivudskog glumca Willa Smitha odlučila je uložiti zarađeni novac u svoju prvu nekretninu. Ova 19-godišnjakinja iskeširala je 3 milijuna dolara za vilu s koje puca pogled na najpoznatiju kalifornijsku plažu

Jedino žensko dijete glumca Willa Smitha i njegove supruge Jade Pinkett Smith, 19-godišnja Willow odlučila je postati samostalna te odseliti od roditelja.

Nakon višemjesečne potražnje idealnog doma u Los Angelesu, pronašla je kuću s pogledom na plažu Malibu i spremno iskeširala 3 milijuna dolara za nju. Mlada pjevačica očito prati stope svog tri godine starijeg brata koji je prošle godine odselio u svoju vilu za koju je također iskeširao milijune.

Ova moderna kuća čija je sada vlasnica Willow, sagrađena je 2011., a njezin najveći adut je pogled na Pacifik. Gotovo cijela nekretnina sagrađena je u staklenim stijenama, kako bi pogled bio što bolji, a interijer doma iznimno je moderan i čist.

Ravne linije, minimalizam i blijede boje u kojima prevladava bijela ono su što odlikuje ovu oazu. Kuća ima četiri prostrane spavaće sobe s kupaonicama, veliki dnevni boravak, moderno opremljenu kuhinju i raskošnu blagovaonicu, a cijeli posjed prostire se na otprilike 300 kvadrata.

Tu su golemi vrt i stražnja uređena terasa, a ispred samog posjeda je Teslina stanica za punjenje električnih automobila.

  • +2
Kuća Willow Smith Izvor: Profimedia / Autor: IMP Features / IMP Features / Profimedia