VLATKA POKOS:

'Dečki su me branili od groznih tipova'

06.12.2012 u 07:10

Bionic
Reading

Voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos ostavlja iza sebe burnu godinu u kojoj je oslobođena ružnih optužbi i ponovno je upisala fakultet

Prisjetila se svojih prvih koraka u svijetu estrade, svojih nastupa sa Srebrnim krilima, kojih se originalna postava ponovno okupila nakon mnogo godina, prisjeća se s pomiješanim osjećajima radosti i sjete, piše Glorija.

'Provela sam pet prekrasnih godina u Srebrnim krilima. Najbliža sam bila s pokojnim Mucom i s Pištom. Proputovali smo Kanadu, Australiju, SAD, a prvi veći zajednički nastup bio nam je u New Yorku. Dijaspora nas je dočekivala raširenih ruku, naročito zbog ratnog vremena. Ipak smo živjeli na slavi prve postave, pa bi svi rekli: 'Zgodna je ova mala, ali gdje je Vlado?'', govori Vlatka o počecima svoje karijere.

'Bila sam tada još dijete, pa su se dečki vrlo zaštitnički odnosili prema meni, braneći me od groznih tipova kakvih u svijetu glazbe uvijek ima. Znali smo se i smijati dok nas trbuh ne bi zabolio. Lijepe su to emocije, ali obuzme me i tuga kad se sjetim Muca', govori pjevačica legendarne pjesme 'Na modrom nebu iznad Zagreba'.

Božić će Vlatka Pokos provesti u obiteljskom krugu, uz baku i majku. O Novoj godini nada se i nekoj gaži, a ne bude li posla, provest će je s prijateljicama.