DAVNO ZABORAVLJENE FOTOGRAFIJE

Danijela Martinović uskoro slavi 53. rođendan, ovako je izgledala prije devet godina

10.07.2024 u 20:40

Bionic
Reading

Jedna od naših najpopularnijih od onih je poznatih dama koje uvijek oduševljavaju svojim mladolikim izgledom. Talentirana Splićanka 15. srpnja će proslaviti svoj veliki dan, a u glazbu je zaljubljena od malih nogu. Sve je počelo kad je s 14 godina počela pjevati u grupi 'Dominik'

Danijela Martinović pjevala je prateće vokale za Matu Mišu Kovača, a prvi samostalni nastup imala je 1989. na Splitskom festivalu s pjesmom 'Zumbuli'. Veliki životni preokret dogodio joj se kad je 1991. godine, stigla u grupu Magazin kao zamjena za Ljiljanu Nikolovsku.

Godine 1996. se odlučila zaploviti solističkim vodama. Osim po glazbi, uvijek je pažnju privlačila i svojim modnim odabirima. Uglavnom je bila vjerna ženstvenim i elegantnim haljinama.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Od prekida s Petrom Grašom, primjetno je promijenila svoj modni izričaj. Već neko vrijeme surađuje s talentiranom dizajnericom Barbarom Repe pa ne prestaje oduševljavati javnost svojim izdanjima. Ranije je bila sklona zatvorenijem stilu, a sada ju se sve češće može vidjeti u izazovnijim kombinacijama.

USUSRET VALENTINOVU

Crvena je njezina boja: Danijela Martinović zablistala u raskošnoj haljini

Pogledaj galeriju

Kroz godine je često puta radila i drastičnije rezove - kratila je kosu i produživala je ekstenzijama, furala platinastu kosu, kratko je bila i brineta, a u jednoj fazi, točnije 2007. godine, u vrijeme sudjelovanja u showu 'Ples sa zvijezdama' postala je crvenokosa.

Mnogi smatraju da pjevačica trenutno izgleda nikada bolje. Zahvaljujući Pixsellovoj arhivi možemo vidjeti kako je izgledala 2015. godine. Ako je suditi po fotografijama, Danijela izgleda skoro isto kao i danas. Snimljena je u Splitu, ispred restorana bivšeg partnera Petra Graše.

  • +12
Danijela Martinović 2015. godine Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL